Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ/ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΜΟΥ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

MAΡΤΙΟΣ 2017


1)ΟΙ ΠΙΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΙ ΙΣΛΑΜΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΣΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΙΩΘΕΙ ΕΚΕΙ. Η Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ 'ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥΣ" ΜΕΤΑ ΤΟ 2011 ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΑΒΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ...

2)ΟΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΙ"ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΙ ΠΟΛΟΙ" ΒΙΑΙΟΥ ΕΞΤΡΜΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΡΜΠΙΧΑΜ.

3)ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΝΗ ΜΕΛΕΤΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΣΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΑΝΔΡΕΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΕΠΙ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ...

4)ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΣΤΕΡΗΣΕΩΝ...

5)ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ...

6)ΣΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ 178 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΔ ΑΓΓΛΙΑ-ΠΕΡΙΟΧΕΣ WEST MIDLANDS ΚΑ.

7)ΣΕ ΣΚΩΤΙΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟ ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΙ ΙΙΣΧΥΡΟΙ ΙΣΛΑΜΙΚΟΙ-ΒΙΑΙΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ.

8)ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΤΗΣ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΖΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΝΕΙΣ ΤΟΥΣ.

9)ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΗΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣ...ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ(Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ)

10)ΣΕ ΤΟΠΟΘΕΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΒΙΑΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ.

11)ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ. ΓΥΡΩ ΣΤΟ 84%.

12)ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΜΙΚΡΟΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΤΡΟΦΙΜΟΙ ΦΥΛΑΚΩΝ ΕΧΟΥΝΕ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΚΕΙ...

13)ΣΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟΟΙ ΙΜΑΜΗΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΜΠΕΡΜΠΙΧΑΜ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ.

14)ΟΣΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 2011 ΕΣΤΕΡΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ...

15)ΟΙ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ/ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

16)ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΑΡΘΡΑ.

17)ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 2005 ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΟΤΥΧΕΙ...(ΕΓΚΑΙΡΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ)

18)ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΩΣ Η ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ-ΝΑ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΖΑΜΑΙΚΑ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΡΙΝΙΝΤΑΝΤ ΤΟΜΠΑΚΟ, ΤΗΝ ΜΑΛΑΙΣΙΑ, ΤΙΣ ΜΑΛΔΙΒΕΣ ΚΛΠ. ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΧΩ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΣΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΑΠΟ 62 ΧΩΡΕΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ.

19)ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΓΟΡΑΣ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΜΗ-ΥΠΑΡΞΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΟΠΛΩΝ(ΟΠΩΣΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ) ,ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 2005 ΣΕ ΠΙΟ ΑΡΧΕΓΟΝΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ-ΜΑΧΑΙΡΙΑ.

20)ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2014 ΗΣΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 750 ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ. ΠΕΡΙΠΟΥ 200 ΕΧΟΥΝΕ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΣΕ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΙΡΑΚ. ΚΑΠΟΥ 250 ΕΧΟΥΝΕ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ. ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 90 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ- ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ.