Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ.ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ.


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΟΛΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΝΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΘΕΡΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2017. Η ΣΚΕΨΗ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΕΞΕΤΑΣΘΕΙ ΚΑΙ ΔΙΕΥΡΥΝΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ.ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΑ'ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΧΥΟΝΤΑ, ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΦΑΝΗ"ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ..

2)ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ. ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΙ ΝΑΤΟΙΚΟΙ. ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ , ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ"ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ."..ΜΕ ΤΑΣΗ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΕ ΟΡΙΖΟΝΤΑ 5 ΧΡΟΝΩΝ. ΕΧΕΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΝΑΤΟΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΙΣ ΝΑΤΟΙΚΕΣ ΕΝΑΕΡΙΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΒΑΛΤΙΚΗ. ΔΕΝ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΝΑΤΟΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ATLANTIC RESOLVE ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. ΕΝΩ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ-ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΟ ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΟ-ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ....ΑΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ. ΑΝ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΟΙ ΝΑΤΟΙΚΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ, , ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΡΩΑΤΛΑΝΤΙΣΜΟ.(ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠEΚΤΑΘΩ)

3)ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ(ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ 'ΒΑΘΙΑ ΛΑΡΥΓΓΙΑ", ΣΕ ΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ;ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ;ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΕ ΟΛΑ.ΑΝ ΟΧΙ, ΤΟΤΕ ΣΕ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΓΚΙΟΥΛ, ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΖΕΜΙΛ ΤΣΙΤΣΑΚ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΤΕΙ ;ΠΟΛΛΟΙ ΞΕΝΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΝΑΤΟ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΝΤΑΣΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.

4)ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ , ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟΚΛΙΜΑΚΩΣΗΣ ;ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ. ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΝΤΙΚ ΧΟΛΜΠΡΟΥΚ. ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ- ΥΠΗΡΧΕ . Η ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΝΟΥΛΑΝΤ. ΕΙΧΕ ΤΑ ΚΟΝΕ.ΕΙΧΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΥΛΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.ΕΙΧΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΛΕΦΩΝΑ 20 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ;Ο ΓΓ/ΝΑΤΟΔΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ.ΑΠΛΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ. Η ΜΟΓΚΕΡΙΝΙ ΤΗΣ ΕΕ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ ΤΗΣ ΕΕ ΜΗΝ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ. Ο ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΕΡΤΙΣ ΣΚΑΠΑΡΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ.ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.

5)Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΑΜΠ -ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ-ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΕΥΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΡΩΑΤΛΑΝΤΙΚΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ. Ο ΤΟΜΑΣ ΣΑΝΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΥΠΕΞ , ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΕΡΝΗΣΗ ΟΜΠΑΜΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΚΛΙΜΑΤΟΣ.
ΑΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΘΑΝΕΣ ΥΠΟΤΡΟΠΕΣ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ....
ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.....
ΤΩΑ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΟΥΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΡΑΝΕΛ, ΜΕ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΣΩΘΗΚΑΜΕ. ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΟΝΕΙΡΑ....