Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017

ΜΕΛΕΤΗ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΟΝΑΧΙΚΩΝ ΛΥΚΩΝ.


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΜΕΛΕΤΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΜΟΝΑΧΙΚΩΝ ΛΥΚΩΝ/18 ΣΕΛΙΔΕΣ.

2)ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΜΟΥ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΛΥΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΑ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΑΧΙΚΑ ΑΤΟΜΑ, ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 15 ΧΡΟΝΩΝ.
3)ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΛΥΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ. ΜΟΝΟ ΤΟ 18% ΤΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΜΟΝΑΧΙΚΩΝ ΛΥΚΩΝ ΔΙΝΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΛΥΚΟΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 44% ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΙΟ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΑ.
4)ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΙ ΣΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ, ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ, ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ.ΗΤΟΙ ΥΛΙΚΟ 507 ΣΕΛΙΔΩΝ.
5)ΑΠΟ ΜΟΝΑΧΙΚΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2014 Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ.
6)ΜΕΤΑ ΤΟ 2014 ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΕ ΝΙΚΑΙΑ-ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΚΑΙ ΛΟΝΔΙΝΟ ΕΧΟΥΝΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ 101 ΑΤΟΜΑ.
7)ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΜΟΝΑΧΙΚΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΟΥΣ.
8)ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΜΟΝΑΧΙΚΟΥ ΛΥΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΝΟΡΒΗΓΟΥΑ ΝΤΕΡΣ ΜΠΡΕΙΒΙΚ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ 77 ΝΕΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΡΙΖΑΝ ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2011.
9)ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΛΥΚΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΟ 2000-2014 ΣΕ 30 ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ 72 ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ 98 ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ.
10)Ι ΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΛΥΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ. ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΠΟΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.