Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩ/ΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ/ΜΕΡΟΣ Γ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ1)ΤΟ ΓΟΥΔΗ ΤΟΥ 1909 ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ. ΕΧΩ ΒΑΘΙΑ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ. ΟΜΩΣ Η ΤΟΤΕ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ 1897 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ , ΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ/ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ /ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ(ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ), ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ-ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ, ΚΕΝΤΡΩΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ.Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Η ΧΩΡΑ ΕΠΑΝΕΞΟΠΛΙΣΤΗΚΕ. ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΝΑ ΚΡΗΤΗ. ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΝΟΤΗΤΑ/ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ.
Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ. ΔΕΝ ΕΚΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΩΣ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ. ΕΝΩ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΔΟΛΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΕΙΤΟΝΩΝ Η ΕΔΑΦΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ. ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΩΝ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΥΤΑ. ΟΜΩΣ ΓΕΝΝΑΙΕΣ-ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΕΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ-ΕΘΝΙΚΕΣ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΜΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΣΥΝΕΧΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ. ΤΟ ΙΣΧΥΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΠΕΤΥΧΕ.ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΥΝΕ ΤΟΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ. ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ Ή ΑΣΥΝΗΔΕΙΤΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ. ΜΕΤΑΠΙΠΤΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΥΠΟΔΑΥΛΙΖΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ. ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ....ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΩ.ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ Η 'ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕΣΩ ΓΟΥΔΗ-2' ΤΟΤΕ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ/ΩΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ.Η ΧΩΡΑ ΣΒΗΝΕΙ. ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΣ.

2 ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ, ΤΟΤΕ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΞΙΑ, ΔΥΝΑΜΙΚΑ, ΕΥΡΤΕΡΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΝΑ ΤΙΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣ. ΟΧΙ ΠΑΝΚΟΜΜΑΤΙΚΗ. ΑΛΛΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΑΣΗΣ. . ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗ-ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΗ. ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΗΝ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ , ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ. ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ. ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΥΦΛΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΥΣ. ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΤΑΞΗ.ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ. ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ.ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ. ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ.ΛΑΘΟΣ.ΟΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ.

3)Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΑΣΗΣ , ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ 10 ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΩΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ. ΟΧΙ ΠΑΡΕΟΥΛΕΣ. ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΜΥΑΛΑ. . ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΟΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΙΚΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ. ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΗΕ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΠΙΣΤΩΣΗ 15-20 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΟΥΜΕ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΤΑ 40%. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΕΣ. ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ..ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΓΕΛΩΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ. (ΛΟΓΩ ΧΩΡΟΥ ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ)

4)ΣΥΧΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ FORA. ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ. ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ-ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΚΑ.

5)ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΜΠΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΥΠΟΥ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΞΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

6)ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΩΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΥΒΡΙΔΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΥΒΕΡΝΟΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑ.

7)ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΠΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ.

8)ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΔΥΟ ΤΕΤΡΑΕΤΙΩΝ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ. ΣΤΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΛΟΣ.

9)ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΔΡΩΝ ΑΠΟ 300 ΣΕ 200.(ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΝΑ ΕΧΕΙ 150 ΕΔΡΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ 300)

10)ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΕ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΟΡΦΗ ΠΡΟΣ ΤΟ 2022.

11)ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΦΟΡΕΩΝ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΛΕΞΕΙ ΠΟΤΕ.

12)ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΜΙΑΣ ΛΕΥΚΗΣ ΒΙΒΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑ. ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΜΠΡΕΛΙΑΚΑ' ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

13)ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΔΡΩΝ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ. ΕΓΩ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΕΔΡΕΣ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ. ΣΤΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΨΗΛΑ.

14)ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΣΕ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ. ΣΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΜΟ, ΣΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΜΑΣ. ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΜΑΣ.ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.

15)ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΜΟΡΦΟ ΤΡΟΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ. ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ-ΤΕΧΝΕΣ. ΜΕ ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.ΟΧΙ ΜΕ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ.

16)ΤΟ 2021, ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕ ΧΩΡΕΣ-ΠΟΛΕΙΣ ΚΛΠ.

17)ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΧΘΟΥΝ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΑΝΙΣΧΥΡΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ. ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΥΝ 5 ΘΕΣΕΙΣ AMBASSADORS AT LARGE ΓΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

18)ΤΟ 2021 Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΓΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΔΥΟΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΜΗ-ΜΟΝΙΜΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ.

19)ΝΑ ΣΥΣΤΘΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ-ΑΜΥΝΑΣ-ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ-ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.

20)ΛΗΨΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ.

21)Η ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΠΛΕΞ. ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ.

22)ΥΠΟΣΤΗΡΙΗ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΑΓΡΟΤΥΡΙΣΜΟΥ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

23)ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ. Ο ΑΠΟΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΞΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.

24)ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΠΑΓΚΣΜΙΑΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΜΜΕ.. ΕΝΝΟΩ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ. ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΚΑ.

25)ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΕ 12 ΜΗΝΕΣ.

ΑΣΦΑΛΩΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ. ΟΜΩΣ Η ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ. ΝΑ ΑΠΟ-ΠΟΛΙΝΤΙΚΑΝΤΟΠΟΙΗΘΕΙ.ΝΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚ ΡΟΥΣΦΕΤΙΣΤΑΝ. ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΧΡΟΝΟ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ.ΟΧΙ ΕΚΛΙΠΑΡΩΝΤΑΣ. ΑΛΛΑ ΕΝΤΙΜΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΥΙΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.