Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

ΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ/ΜΕΡΟΣ Α.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΣΕΙ ΣΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΑΘΜΟ.ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ-ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ-ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ 2017-ΑΡΧΕΣ2019. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Ο ΓΓ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΓΙΕΝΣ ΣΤΟΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΕΞΕΔΩΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ , ΟΤΙ"ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΥΤΑΝΕΥΣΕΙ Η ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΥΝ ΟΙ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ."

2)Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΤΜΕΝΟ, ΕΝΩ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. ΕΧΕΙ ΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕΣΩ ΣΕΡΒΙΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΟ ΕΝΔΟ-ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΣΚΗΝΙΚΟ. ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΗΣΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ. Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΛΟΓΩ ΝΑΤΟ-ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΥΠΟΥΛΟΣ... ΘΕΑΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΚΟΠΙΑΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΙΧΑΝ ΠΑΛΙ ΕΠΑΦΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΣΤΟ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΛΑΓΚΟΕΒΓΚΡΑΝΤ..ΕΠΙΣΗΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟΝ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ FSB. ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΜΠΟΡΤΝΙΚΩΦ ΕΙΧΕ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ.ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΕΡΒΟ-ΡΩΣΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΙΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΣΕΡΒΙΑΣ.

3)Η ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ(ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΗ) ΤΟΝ ΖΑΕΦ.ΤΟ ΚΟΝΝΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ 49 ΕΔΡΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ 51. ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ 20 ΕΔΡΕΣ. ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΤΟΥ ΑΧΜΕΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟΣΥΣΤΑΘΕΝ ΚΟΜΜΑ BESA ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ-ΑΦΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΝ ΠΟΛΛΑ-ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΖΑΕΦ. ΜΕ 67 ΕΔΡΕΣ ΕΠΙ ΣΥΝΟΛΟΥ 120.ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΖΑΕΦ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΒΕΙ ΤΑ ΟΣΑ ΕΔΙΝΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΟΧΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΤΟΥ 2001. ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ-ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ-ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΤΕΤΟΒΟΥ (ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ 28 ΜΕΤΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ)

4)Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΒΑΝΩΦ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ VMRO.ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΖΑΕΦ. ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ.. ΣΤΟ ΚΙΤΣΕΒΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΟΥ, ΤΟΥ ΤΕΤΟΒΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΕΣΕΒΟ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΣΕΡΒΙΑΣ. Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΒΑΝΟΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΛΑΒΩΝ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΛΕΠΕΙ...ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΤΟ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ,ΑΡΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ. ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ. ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΡΑΤΟΣ-ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΕΚΤΟΣ ΝΑΤΟ.(ΚΑΙΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΙΤΗΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ)

5)ΤΑ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ-ΑΝ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ-ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ FYROM. ΣΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ, ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥ ΒΑΥΑΡΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΟΤΙ 'ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΘΩΡΙΑΖΟΥΝ...', ΤΗΝ ΦΥΓΗ ΠΟΛΛΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ /ΣΛΑΒΩΝ ΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΚΡΟΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΚΟΝΤΡΑ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑΣ.
ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΜΠΑΜΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ CIA ΤΖΩΝ ΜΠΡΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΙΡΑΝΑ ΚΑΙ ΣΕΡΑΕΒΟ ΕΣΤΕΙΛΕ"ΜΗΝΥΜΑΤΑ"....ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΗΔΗ ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ...

6)ΣΥΝΕΠΩΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΚΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 300 ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΚΟΣΒΟ-ΑΛΒΑΝΙΑ , ΑΛΛΑ ΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΤΟΒΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ.ΑΥΤΟ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ , ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕΡΒΙΑΣ-ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ-ΚΡΟΑΤΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ.....ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ 3000 ΙΡΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΚ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ....
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΤΙΑ ΠΟΛΥ ΔΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ...