Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ1)ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΝΕΣΤΟΥ/ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΑΝΑΛΥΣΗ-ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ.ΥΣΤΕΡΟΥΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΑ. ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΕΛΙΞΕΙΣ.

2)ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ. ΕΙΠΑΜΕ 'ΟΥ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ'.

3)ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝΙΚΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ , ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΚΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ , ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. ΠΟΛΛΑ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΙΜΑΜΗ ΓΚΙΟΥΛΕΝ/FETO , ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΛΑΝΔΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ.

4)ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΒΑΣΗ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΕΡΕΜ ΚΑΙ ΣΟΥΜΠΑΤΣΙ. ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΡΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ. ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΝ ΕΒΡΟ/ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΒΑΡΚΕΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΓΚΟΥΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ/ΕΠΕΔΙΩΚΑΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΩΣ ΑΡΑΒΕΣ, ΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΑΜΙΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ.

5)ΚΥΡΙΩΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ , ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ , ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΕΡΕΙΟΥ, ΚΑΠΟΙΕΣ "ΓΩΝΙΕΣ' ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ, ΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΝΗΣ, ΟΡΓΑΝΗΣ, ΙΑΣΜΟΥ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΡΙΑΝΩΝ ΚΛΠ.

6)ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΕΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΧΩΡΙΑ ΜΕ ΑΜΙΓΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟ..ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, ΕΝΩ ΕΤΥΧΑΝ "ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΩΝ" ΑΠΟ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΚΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΕ ΚΕΣΣΑΝΗ ΚΑΙ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ..