Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΑ ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ 


ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.
ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ.
ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ.ΕΚΤΕΝΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΧΙΛΑΔΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ. 4 ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΑ ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ
ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ....

ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ.

ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ....ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΙΔΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ/ΝΙΟΜΙΖΩ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ , ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΝ Α/ΓΕΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΛΚΗ ΣΤΕΦΑΝΗ.ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΟ, ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ. ΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ.

ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Ο ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ, ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑΚΙΣΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ Ή ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Ή ΚΑΚΩΣ -ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ-ΤΙΜΩΡΗΣΕ Ο Α/ΓΕΣ ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΑΡΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΑΡΑΧΤΟΙ, ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ...ΝΤΡΟΠΗ.
ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΑΛΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΣΥΝΟΔΙΝΕ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΣ..ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕΣ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ.

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΧΡΥΣΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΙΟ ΑΝΔΡΕΙΑΣ, ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ Π ΑΝΔΡΑΓΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΘΑΣΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ...ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ. ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
..

ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ  ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ Α/ΓΕΣ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ...ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!!!
ΑΝΤΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ....ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΕ ΟΛΑ..
ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝ ΚΟΥΝΟΥΣΑΝ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΑΚΙ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ  ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΑΟΡΙΣΤΟΠΑΡΔΑΛΟΜΠΟΥΜΠΟΥΚΕΣ...ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΣΥΓΧΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ....ΑΝΤΕ ΚΑΙ....
Την τιμή των Όπλων σώζει μόνο η ΑΝΕΑΕΔ! Οι απόστρατοι που συμμετέχουν σ΄ αυτή εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:
Θέμα : Ανοιχτή επιστολή Χρυσής Αυγής
Με αφορμή την λήψη μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ανοιχτής επιστολής του ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Ε. Συναδινού προς τον κύριο Αρχηγό του ΓΕΣ με την σημείωση να την αναρτήσουμε στην ιστοσελίδα μας, η Ανεξάρτητη Ένωση Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ) δηλώνει ότι :
Τα όργανα της ένωσης έχουν αποφασίσει η ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ να μην έχει καμία επαφή με το μόρφωμα της Χρυσής Αυγής , τους Βουλευτές, τους Ευρωβουλευτές και τα στελέχη της.
Όπως στο παρελθόν, έτσι και τώρα αλλά και στο μέλλον η ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ δεν πρόκειται να προβεί σε ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου της Χρυσής Αυγής.
Αυτή η ανοιχτή επιστολή, η οποία έγινε και δημοσιοποιήθηκε στοχεύοντας μόνο στην δημιουργία εντυπώσεων δεν μπορεί να μην χαρακτηριστεί σαν προσπάθεια να πλήξει στο μαλακό υπογάστριο όχι τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού αλλά αυτόν το Στρατόν Ξηράς και ίσως το σύνολό των Ενόπλων Δυνάμεων.
Ο υπογράφων, ως απόστρατος, όφειλε να γνωρίζει ότι στην Ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων δεν μπορεί να απευθύνεται ο οιοσδήποτε με αυτό το ύφος και αυτόν τον τρόπο. Με το ύφος της επιστολής του και την προσπάθεια ωμής παρέμβασης αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι η ΧΑ είναι κόμμα που δεν σέβεται τους θεσμούς και κυρίως την Δημοκρατία και τις αρχές και αποφάσεις της συντεταγμένης πολιτείας.