Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

ΠΕΡΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ-ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ/ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ...ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΕΣ..


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΚΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ Ή ΜΗ, ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ-ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΟ ΣΒΗΝΕΙ- ΚΑΠΟΙΑ 'ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ" ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΗΡΩΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΚΟΤΖΙΑ...ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ. ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΣΕ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗΙΝΩΝ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ!!!ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΜΗ-ΕΚΛΕΓΕΝΤΑ BOYΛEYTH ME THN ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΩΣ ΚΑΙ ΜΑΡΞΙΣΤΗ ΚΑΙ "ΚΟΛΛΗΤΟ' ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΝΤΟΥΓΚΙΝ(ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΕΔΩ) , ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ....ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ....

2)ΠΡΕΠΕΙ -ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ-ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΣΥΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ , ΤΗΣ 16ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΞΑΙΡΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΟΡΙΑΚΟΤΑΤΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ. Ο Α ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΟΥΡΤΟΥΜΛΟΥΣ ΤΟ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ.

3)ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΞΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ , ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΕΗΣΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ Ή ΣΥΡΙΑ Ή ΚΥΠΡΟ Ή ΑΙΓΑΙΟ Ή ΙΡΑΚ.

4)ΠΧ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΟΡΙΑΚΟΤΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΗΣΜΑ ΠΧ ΜΕ 51%. ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΑΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΝΕΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ 60%. ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ , ΑΝ ΠΧ ΧΑΣΕΙ ΟΡΙΑΚΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΑΝ ΗΤΤΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΧ ΜΕ ΕΝΑ 60%. ΠΟΣΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΘΑ ΘΕΩΡΗΣΕΙ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ;ΠΟΣΟ ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΕΡΜΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΠΕΡΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΙΟΥ ΘΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΠΟΣΟ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΝΟΙΚΟ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ.(ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ "ΒΑΘΙΑ ΛΑΡΥΓΓΙ" ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ)

5)ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΕΠ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ. ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ-ΕΚΤΙΜΗΣΙΑΚΗ-ΠΙΘΑΝΟΘΕΩΡΗΤΙΚΗ.ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ.ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΙΜΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΑΝΗΣΥΧΟΣ.

6)ΣΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΜΟΥ ΕΛΑΒΑ ΥΠΟΨΗ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΦΙΛΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ-ΟΛΛΑΝΔΩΝ-ΤΟΥΡΚΩΝ (ΕΡΝΤΟΓΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ) ΩΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΑΝΑΛΥΤΩΝ.