Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ/Α ΜΕΡΟΣ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ1)ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΘΕΤΑ Ο ΥΠΕΞ ΤΩΝ ΗΠΑ ΡΕΞ ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ STATE DEPARTMENT.ΘΕΩΡΕΙ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ 37% ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ...ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΥΠΕΞ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ"ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΟΥΝ". Ο ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ...ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ...

2)ΕΝΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΝΟΜΙΚΟ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ "ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ". ΕΠΕΛΕΓΗ Ο ΔΡ ΡΕΝΤ ΡΟΣΕΝΣΤΑΙΝ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΒΑΡΝΤ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΤΟ"ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ "ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ 50 ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΕΝΩ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕΡΥΛΑΝΤ.ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΝΣΥΛΒΑΝΙΑ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ 113.000 ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΕΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ FBI, ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑ. ΕΧΕΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΜΠΟΥΣ-2 , ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ ΟΜΠΑΜΑ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΕΠΙΛΕΠΤΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.

3)ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΠΑΦΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΠΡΕΣΒΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΤΖΕΦ ΣΕΣΙΟΝΣ (ΠΡΩΗΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΑΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ)ΕΞΑΙΡΕΘΗΚΕ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ, ΕΝΩ ΕΙΠΕ ΨΕΜΜΑΤΑ- ΚΑΙΤΟΙ ΕΙΧΕ ΟΡΚΙΣΤΕΙ- ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΡΩΣΟΥΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ Ή ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ(ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΠΡΕΣΒΗ ΣΕΡΓΚΕΙ ΚΙΣΕΛΙΑΚ).ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΠΙΕΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ. Ο ΣΕΣΙΟΝΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΡΟΣΕΝΣΤΑΙΝ/ΦΩΤΟ.

40ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΩΚΕΑΝΟΥΣ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΡΑΜΠ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΡΚΤΙΚΟΥ-ΩΚΕΑΝΩΝ-ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ-ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑ.
ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΡΑΜΠ.