Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ ΚΛΙΜΑΚΩΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ.../AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΦΛΥΝ....

1)ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΡΑΜΠ(ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ) ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΕΙΣΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. ΗΔΗ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ.

2)ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΠΡΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΣΕΡΓΚΕΙ ΚΙΣΙΛΙΑΚ.(ΑΡΓΑ ΑΠΟΨΕ Ή ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΕΙΣΗΓΗΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ)

3)ΗΔΗ ΣΟΚ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΑΙΚ ΦΛΥΝ ΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΛΩΣΕ 65.000 ΔΟΛ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟ 2016. ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΚΑΤΑ ΦΛΙΝ Η ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ FBI ΜΕΛΕΤΗ 31 ΣΕΛΙΔΩΝ.ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΘΑ ΑΣΚΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΑΠΟ 4 ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ/ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ,'ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΘΕΣΗ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ FBI-NSA-CIA ΕΧΟΥΝΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΡΑΜΠ ΩΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΣΧΕΣΕΙΣ-BUSINESS ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ.

4)ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΡΟΕΔΡΙΑ Η ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΤΕΒΙΝ ΝΟΥΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΜ ΣΧΙΦ. ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ FBI ΤΖΕΙΜΣ ΚΟΜΙ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ NATIΟNAL SECURITY AGENCY ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΜΑΙΚ ΡΟΤΖΕΡΣ.ΚΑΙ ΟΙ ΔYΟ ΕΧΟΥΝΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΩΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙOYΣ ΛΟΓΟΥ(!) ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΡΑΜΠ ΠΕΡΙ ΟΜΠΑΜΑ,ΕΝΩ ΛΟΓΩ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ,ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΙ ΘΑ ΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ.

5)ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΣΤΙΣ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ Η ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ , ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΥΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ Ο ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΕΑ ΤΖΕΙΜΣ ΚΛΑΠΕΡ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ CIA ΤΖΩΝ ΜΠΡΕΝΑΝ. ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΑ ΠΟΣΤΑ, ΕΝΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ, ΕΧΕΙ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΠΙΟ ΣΤΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, ΠΡΩΗΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΑΛΑΜΠΑΜΑ ΩΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΖΕΦ ΣΕΣΙΟΝΣ.

6)ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ 'ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ' ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Η ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΑΛΥ ΓΕΙΤΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΕΠΑΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ Η ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ..ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟ 'ΠΡΑΣΙΝΟΦΩΣ' ΣΤΟ FBI ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΤΟΝ ΜΑΙΚ ΦΛΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ.

7)ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΠΗΓΕΣ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Η ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΤΟΝ 'ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ, ΤΑ FAKE NEWS ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ'. ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ. ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΑΛΩΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ....