Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΡΩΣΙΑ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΣΥΡΙΑ ΚΛΠ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΑΚΟΥΣΤΕΙ.
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΛΗΣΑΝ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΤΣΕΧΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΙΟΤΡ ΠΑΒΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΒΑΛΕΡΙ ΓΚΕΡΑΣΙΜΩΦ.

2)ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΙΛΗΣΑΝΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Ο ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΚΟΡΝΤΟΝ ΜΕΣΕΝΤΖΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΖΟΥΡΑΛΕΦ.
3)ΣΦΟΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΕ ΜΕΣΩ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ Ο ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΕΡ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΜΠΡΑΝΤΣΟΟΥ.
4)ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΗΓ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΟΚΩΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΑΛΕΙΑ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΡΩΣΙΑΣ-ΗΠΑ.
5)ΣΤΙΣ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑΣ.
6)ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΕΞΑΙΡΩΝΤΑΣ ΙΡΑΚΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΟΥΣ, ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ISIS ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΑΤΖΙΚΟΙ. ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΕΣΗ ΟΙ ΡΩΣΟΙ, ΣΤΗΝ 9Η ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ 10Η ΟΙ ΟΥΖΜΠΕΚΟΙ. Η ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ./ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ 4-3-2017/ΣΕΛΙΔΕΣ 32.
7)300 ΤΑΤΖΙΚΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΜΟΣΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΟΝΤΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΙΡΑΚΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.
8)ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ Ο ΡΩΣΟΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΙΟΤΡ ΜΙΛΙΟΥΧΙΝ ΕΧΑΣΕ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΠΑΛΝΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΤΩ ΑΚΡΑ ΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΛΟΓΩ ΕΚΡΗΞΗΣ ΝΑΡΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΟΙ ISIS. . ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ.
9)ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ Η ΜΟΣΧΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ 29 ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ. ΓΙΑ 274 ΚΑΝΟΥΝΕ ΛΟΓΟ ΔΥΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.
10)ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΧΕΔΟΝ 800.000 ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ.
11)ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΣΤΟ ΝΤΟΝΕΤΣΚ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ, ΕΦΟΣΟΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΝΤΟΝΜΠΑΣ.
12)ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΑΔΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.
13)ΣΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ-ΕΜΒΡΥΟ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΩΜΕΝΟ ΑΠΟ 30 ΑΤΟΜΑ, ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΕΕ. ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΘΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΙΤΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΛΛΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ.
14)Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ, ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΟΤΙ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΡΩΣΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΕΝΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟΥ ΜΠΟΙΝΓΚ/ΠΤΗΣΗ ΜΗ 17, ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2014 ΣΤΟ ΓΚΡΑΜΠΟΒΟΤΟΥ ΝΤΟΝΕΤΣΚ ΑΠΟ ΡΩΣΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ.
15)ΕΝΤΟΝΗ ΛΕΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΑΝΤΙΑΡΑΘΕΣΗΗΠΑ-ΡΩΣΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΟΣΧΑΣ/ΤΥΠΟΥ ΚΡΟΥΖ/ΠΟΥ ΑΝΤΙΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ 1986 ΤΩΝ ΡΕΗΓΚΑΝ-ΓΚΟΡΜΠΑΤΣΩΦ.
16)ΠΟΛΛΕΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ, ΚΑΙΤΟΙ ΕΧΕΙ ΕΚΔΩΣΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ.