Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝΕ ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ/Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ/ΜΕΡΟΣ Γ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΜΟΥ (Α ΚΑΙ Β) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΟΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ.ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΟΥ ΟΙ ΗΠΑ, Η ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ Η ΙΑΠΩΝΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ. ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΑ, ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗΣ ΜΟΡΦΗΣ. ΠΡΙΝ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΙΡΗΝΙΚΟ Ή ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΕΙΑΣ ΑΛΑΣΚΑ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ. ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΤΖΙΜ ΜΑΤΙΣ, ΡΕΞ ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΜΑΣΤΕΡ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΖΟΖΕΦ ΝΤΑΝΦΟΡΝΤ, ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΚΗΣΗΣ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΧΑΡΙ ΧΑΡΙΣ ΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΗΠΑ-ΟΗΕ-ΝΟΤΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΒΙΝΣΕΝΤ ΜΠΡΟΥΚΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ Ο ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟ ΚΑΙ ΔΗΜΑΓΩΓΟ ΨΕΥΤΟΣΤΡΑΤΗΓΙΣΤΗ ΜΠΑΝΟΝ.

2)ΤΟ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ, ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ OPLAN 5027 ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ-ΝΟΤΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΟΤΑΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ. ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ 74-86-94-98-02-04 ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΖΗΤΗΜΑΤΑ(ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ). ΟΜΩΣ ΟΙ ΗΠΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΑΝΤΕΡΣΟΝ ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΜ/ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ , ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΣΤΗΝ ΟΣΑΝ ΤΗΣ ΝΟΤΑΣ ΚΟΡΕΑΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΙΜΑΚΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ TEΑM SPIRIT KAI FOAL EAGLE ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ ΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΣΗ ΣΕ ΒΟΡΕΙΑ ΙΑΠΩΝΙΑ/ΧΟΚΑΙΝΤΟ-ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ/ΙΝΤΣΟΝ ΙΩΣ ΚΑΙ ΣΕ , ΣΕ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ(ΝΤΑΡΓΥΙΝ), ΜΑΛΑΙΣΙΑ(ΣΕΠΑΝΓΚ) ΚΑΙ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ.(ΣΟΥΜΠΙΚ ΜΠΕΙ)

3)ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ 5029 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΥΒΡΙΔΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ-ΕΙΔΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ-ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ-ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΗΣ ΟΠΛΩΝ ΚΑΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΚΛΠ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΕ IMPLOSION ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ. ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΥΠΟΥ STUXNET ΚΥΒΕΡΝΟ0ΙΟΥ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΑΗΛΙΝΟΙ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΠΡΙΝ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΡΑΝΙΚΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΒΟΜΒΑΣ.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΝΩ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ KAESΟNG. ..ΑΝ ΑΠΑΤΗΘΕΙ ΟΙ ΗΠΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1991-1992 ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ.

4)ΤΕΛΟΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΙΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ...ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΑΡΚΕΤΑ...(ΠΡΟΣΕΧΗ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ). ΟΙ ΗΠΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΠΕΡΤΕΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΕΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ "PIVOT TO ASIA" ,ΕΧΟΥΝΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΕ 14 ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ-ΧΩΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΙΝΔΙΑ ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ. Η ΤΕΤΡΑΜΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΗΠΑ-ΙΑΠΩΝΙΑΣ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ-ΙΝΔΙΑΣ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΥ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΓΡΑΦΕΙ), ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ..ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ .ΚΟΡΕΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΩΝ ΧΤΥΠΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ...