Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017

ΑΓΚΥΡΑ-ΚΟΥΡΔΟΙ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΥΠΕΞ.ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΤΕΦΕΝ ΤΑΟΥΝΣΕΝΤ.


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ1)ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ 24 ΩΡΕΣ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΥΠΕΞ ΡΕΞ ΤΙΛΕΡΣΟΝ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ-ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ-ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ-ΦΙΚΡΙ ΙΣΙΚ ΩΣ ΚΑΙ Α/ΓΕΕΘΑ./ΦΩΤΟ-1 ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑ ΥΠΕΞ ΑΝΤΕΛ ΑΛ ΤΖΟΥΜΠΑΙΡ
2)ΤΑ ΜΕΙΖΟΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΛ ΡΑΚΑ, ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΚΑΙ Η ΕΚΔΟΣΗ Ή ΜΗ ΤΟΥ ΓΚΙΟΥΛΕΝ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.
3)ΕΠΙΣΗΣ Ο ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ 'ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΖΩΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ" ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΟ-ΣΥΡΙΑΚΑ ΣΥΝΡΑ.
4)ΟΙ ΗΠΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΠ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ PYD ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ PKK. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ , ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.
5)Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΑΝ ΨΗΦΙΖΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΕΜΑΛ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕ "ΝΑΙ' ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΤΟΥΡΚΙΑ...
6)ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ 68 ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ISIS , ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΤΕΦΕΝ ΤΑΟΥΝΣΕΝΤ.
7)ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΤΟΠΡΩΙ/ΦΩΤΟ-2 Ο ΤΑΟΥΣΕΝΤ/ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΥΡΔΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΣΥΡΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΛ ΡΑΚΑ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ 10%
8)ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΣΥΡΙΑΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ....ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ-ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΟΙ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ-ΑΣΣΥΡΙΟΙ-ΧΑΛΔΑΙΟΙ-ΓΙΑΖΙΝΤΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΨΗΦΙΑ.
9)ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΑΛ ΡΑΚΑ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΛΟΓΟ ΕΚΕΙ. ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ Η ΑΛ ΡΑΚΑ ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΑΒΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.
10)ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΤΑΟΥΝΣΕΝΤ ΠΡΟΒΛΗΜΤΑΙΣΑΝ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ. ΤΕΛΟΣ ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΟΤΙ 'Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙΡΙΑ ΤΟ ISIS '