Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017

ΠΕΡΙ ΜΟΝΑΧΙΚΩΝ ΛΥΚΩΝ/ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥ.


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΗΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ/ΒΙΑΙΗΣ ΠΡΑΞΗΣ. ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ.


2)ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΜΑΛΙΚ ΧΑΣΙΝ ΣΤΟ FORT HOOD ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009 ΜΕ 12 ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ 31 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ. ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΛΥΚΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΝΕ/ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ .ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΦ ΟΥΚΑ ΣΤΗΝ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ ΠΟΥ ΤΟ 2011 ΣΚΟΤΩΣΕ 2 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ. ΠΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΜΦΑΝΕΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΝΟΡΒΓΗΟΥ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΑΝΤΕΡΣ ΜΠΡΕΙΒΙΚ ΠΟΥ ΣΤΟ ΟΣΛΟ ΤΟ 2011 ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΝ ΨΥΧΡΩ 77 ΑΤΟΜΑ, ΤΑ ΠΛΕΙΣΤΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ.

3)ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΛΑΡΚ ΜΑΚΟΛΕΙ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ ΜΑΣΚΟΛΕΝΚΟ "ΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΛΥΚΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΔΥΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ'

4)ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΙΚΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ/ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΕΘΝΗ Ή ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΜΙΣΟΣ, ΘΥΜΟ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΡΔΑΝΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΑΜΠΟΥ ΜΟΥΛΑΝΤ ΑΛ ΜΠΛΑΟΥΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΧΟΣΤ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009 ΔΙΕΙΣΔΥΣΕ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΡΑΚΟΡΩΝ, ΟΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕ 7 ΤΗΣ CIA ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ 'ΕΙΧΕ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΟΙ ΣΤΑ ΥΠΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥΣ".

5)ΕΝΩ Ο ΚΣΜΟΣ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ ΚΑΙ ISIS ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΥΔΡΟΓΕΙΟΥ Η ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΜΕΝΗ....ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΟ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΓΚΡΕΜΠ.

6)ΠΑΝΤΩΣ ΣΧΕΔΟΝ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ 9/11 ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ.