Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΦΥΓΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ1)ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΑ ΕΧΩ ΤΟΝΙΣΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟΥ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΚΟΥ ΠΡΑΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ 90-100 ΑΤΟΜΑ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΑΣΟΥΣ ΚΑΣΤΑΝΙΩΝ-ΝΕΑ ΒΥΣΣΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ-ΚΑΒΥΛΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ. ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. MERIKOI ΕΧΟΥΝΕ ΗΗ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΙΤΑΛΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ,ΩΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΚΡΟΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ. ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ.

2)Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ 2 ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ 3 ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΟΜΑΡΑ.ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. .ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕΡΙΚΩΝ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ.

3)ΤΟ ΥΠΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΝΩ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΝΟΜΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΛΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΙ ΕΧΕΙ ΑΣΚΗΣΕΙ ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ.

4)ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΙΣΕΛΘΩ ΣΕ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΟΜΙΧΛΗ. ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ;ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 5;ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ;ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ;ΤΙ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝΕ ;ΟΙ ΑΛΛΟΙ 3 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΧΑΘΕΙ...ΠΩΣ ΧΑΘΗΚΑΝ;ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ;ΔΙΕΦΥΓΑΝ ;ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΠΙΣΩ ΜΕ ΚΡΥΦΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ;ΠΩΣ ΜΠΗΚΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΣΑ;ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΣΥΛΟ ΠΟΥ ΗΣΑΝ ;ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΝ ΜΕ ΚΥΚΛΩΜΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΛΗ ;ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΧΩΡΙΑ ΟΙ ΆΛΛΟΙ 3 ;
ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.