Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ (ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΟ ΧΑΛΑΡΟ...)


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΜΕΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΤΑ ...ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ....ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...ΚΛΠ.
2)ΟΙ' ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ' Ή ΟΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΚΑ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΟΝΕ ΣΕ 6-7 ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ 'ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΝΤΑΡ..'.ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΑΡΧΟ-ΑΥΤΟΝΟΜΗ-ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΒΟΗΘΑ ...ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ..
3)ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΙΑΣΕΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ....ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ(ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΩ ΕΔΩ ΔΗΜΟΣΙΑ). Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕΣΩ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ ΜΕ ΑΝΘΡΑΚΑ ΜΕΣΑ ΩΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ/ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ/ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 9/11. ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ Η AQAP ΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ , ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΥΕΜΕΝΗ ΠΡΟΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ...ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΚΕΝΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ ΤΩΝ ΗΑΕ..
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ...ΕΧΟΥΝΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ...ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙΣ...ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΕΙΣ...ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.....
4)ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ...ΕΝΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ...ΠΗΓΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ..