Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ/ΜΕΡΟΣ Α./ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ Ο ISIS ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ. ΟΣΟ Η ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝΤΕΧΕΙ. ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΗΓΕΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΕΞΤΡΕΜΙΣΜΟΥ , ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΠΛΗΘΩΡΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ , ΟΠΩΣ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ.

2)ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΑΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΠΛΟΠΟΙΗΣΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΕΝΩ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΙ, ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΙΚΩΝ ΛΥΚΩΝ ΜΕ ΚΥΡΙΩΣ ΒΑΣΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ , ΟΠΩΣ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΛΠ.

3)ΕΞ ΑΡΧΗΣ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΧΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΥΝΗΛΘΕ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΕΖΑ ΜΕΙ Η ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΡΙΣΕΩΝ , ΓΝΩΣΤΗ ΩΣ COBRA.

4)Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ .

5)ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΟΣΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΝΤΝΑΝΙ,(ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟ 2016 ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ). ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΙΚΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ. ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΝΙΣΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΩΣ ΦΟΝΙΚΑ ΟΠΛΑ.

6)ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΜΟΥ-ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ-ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΛΥΚΟΙ, ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ.....ΟΤΙ"ΚΑΤΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ..."

7)ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΣΚΛΗΡΩΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ, ΜΕΣΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΩΝ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ..ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ....

8)ΤΕΤΟΙΟΙΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΠΟ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ Ή ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΑ ΕΔΑΦΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΟΥΙΓΚΟΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΤΟΥΡΚΕΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΚΙΝΑ.

9)ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΙΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΕΙ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ Ο ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ SCOTLAND YARD ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΟΥΩΛΤΟΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΤΙ 'ΤΟΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΕΡΙΠΛΟΚΕΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΟΛΛΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΝΕΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ..."

10)ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΦΕΡΟΥΝΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ-ΔΙΔΥΜΟ ΠΟΥ ΕΔΡΑΣΕ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2015 ΣΤΟ ΣΑΝ ΜΠΕΡΝΑΝΤΙΝΟ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ , ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ 12 ΑΤΟΜΩΝ.