Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

Με ονόματα απαντά ο Πολάκης στον Άδωνι για τους διορισμούς – Δείτε αναλυτικά

Με ονόματα απαντά ο Πολάκης στον Άδωνι για τους διορισμούς – Δείτε αναλυτικά
Άναψαν τα αίματα στη Βουλή με τις απίστευτες καταγγελίες από τον  Παύλο Πολάκη που απάντησε στον Άδωνι Γεωργιάδη για τους διορισμούς στο ΚΕΕΛΠΝΟ.
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας γνωστοποίησε τέσσερα ονόματα από τη λίστα των 23 ατόμων που φέρονται, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, να προσλήφθηκαν επί ημερών του Άδωνι Γεωργιάδη από τον ίδιο και τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου και τα οποία βρίσκονται στα χέρια του Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τον κ. Πολάκη και απαντώντας σε σχετική ερώτηση του κ. Γεωργιάδη, έγινε πρόσληψη της Ιωάννας Δεμέντη, του Βασίλη Μπεσκένη, του Ιωάννη Θεοδωράτου και της συζύγου του, κας. Ιωαννίδου.
«Υπάρχει επίσης και μια κυρία Παρασκευή Κατράβα. Αδερφή μιας κυρίας με την οποία έχετε μια εταιρεία, την «Ελληνική Παιδεία» που τη δηλώνετε στο Πόθεν Έσχες. Αυτή η εταιρεία έχει το 49% μιας άλλης εταιρείας που είχατε κάνει με τον κ. Κισσανδράκη. Αυτός είναι μέτοχος στην εταιρεία Blue Sky. Το 2014, λοιπόν, πήρε από τη διαφημιστική πίτα του ΚΕΕΛΠΝΟ 100 χιλιάδες ευρώ. Το θεωρείτε ηθικό; Δεν ξέρω αν είναι νόμιμο», τόνισε χαρακτηριστικά.
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, τέλος, αποκάλυψε, επίσης, πως οι εν λόγω συμβάσεις καταστράφηκαν, όπως τον ενημέρωσε σχετικά το τμήμα διοικητικού συντονισμού του ΚΕΕΛΠΝΟ.
«Προκύπτουν έμμισθη θέση των όσων διορίσατε. Κάψατε όμως τις συμβάσεις. Δεν υπάρχουν οι συμβάσεις. Αυτό λέει το χαρτί που έλαβα. Δεν υπάρχει φυσικό αρχείο. Πρόκειται για έγκλημα», δήλωσε χαρακτηριστικά.
TRIBUNE.GR