Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017

ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ/ΗΠΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ./ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ/ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)Η ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΞΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΟΛΟΓΙΑ , ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ,ΤΙΣ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ, ΤΙΣ ΥΒΡΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ,ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ. ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ 'ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ", ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ(ΧΩΡΙΣΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΕ ΕΞΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΛΕΞΙΛΟΓΙΑ) ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΕΝΟ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΜΕ ΤΗΝ ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΚΘΕΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ. ΩΡΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΙΑ. ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΠΡΟΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ, ΣΤΑΘΕΡΑ "ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ', ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ...ΟΤΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ...ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ...

2)ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ Η ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ 12-15%(ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΡΑΝΕΛ), ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ,ΕΝΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ , ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ 'ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ', ΟΤΙ 'ΟΙ ΗΠΑ ΟΡΘΩΝΟΥΝ ΤΕΙΧΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΕΠΙΜΟΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ!!!"ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ. ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΜΙΑ ΨΕΥΤΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ-ΕΚΚΕΝΤΡΟ-ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΕΛΕΥΣΗΣ ΤΡΑΜΠ ΣΕ ΣΤΑΔΙΑ ΜΕΤΑΠΤΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΑΜΠ-ΠΕΝΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ. ΠΡΟΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ, Η ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΜΟΣΟΥΛΗΣ, Η ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ, Η ΣΥΝΟΧΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΚΛΠ. ΕΔΩ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ, ΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΑΡΚΤΙΚΟΣ, Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΩΚΕΑΝΩΝ, ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΟΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑ. ΕΔΩ ΟΙ ΗΠΑ 50 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ-ΑΜΥΝΑΣ ΚΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΥΣ 14 ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΠΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ(ΑΣΙΑ-ΑΦΡΙΚΗ-ΕΥΡΑΣΙΑ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΜΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ-ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ-ΑΡΚΤΙΚΟΣ ΚΑ). ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΑΤΟΜΟ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ 17 ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥΣ(DNI) ΚΛΠ ΚΛΠ. ΠΕΡΙΠΟΥ 2750 ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣE ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΕΛΕΧΩΘΕΙ. ΓΙΑΤΙΠΟΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΜΠΑΜΑ ΕΦΥΓΑΝ.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΑΠΛΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΝΙΜΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ STATE DEPARTMENT.ΑΡΑ ΑΣ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΩΝ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΚΥΚΛΩΝ.