Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΓΙΑ Β.ΣΥΡΙΑ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ1)ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΩΝ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ Β.ΣΥΡΙΑ. ΟΙ ΗΠΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΛ ΡΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΖΙΜ ΜΑΤΙΣ ΚΑΙ ΤΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟ 3 ΗΜΕΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚ ΜΑΣΤΕΡ.

2)ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΥΡΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΝΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. . ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΙΝΑΙ 530 ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΤΗ.

3)ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΜΠΑΜΑ,ΑΛΛΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑΣ ΔΙΑΦΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ.

4)ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΟΙ ΤΩΝ 66 ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΑΓΔΑΤΗ , Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΤΕΦΕΝ ΤΑΟΥΝΣΕΝΤ ΘΕΩΡΕΙ ΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛ ΡΑΚΑ.

5)Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ , ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΨΩΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.

6)ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΓΙΑΤΙ Η ΑΓΚΥΡΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Η ΙΔΙΑ, ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ/ΑΔΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ. Ν.

7)ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΑΤΗΧΥΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΓΡΑΜΜΗ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.

8)ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ-ΠΟΥΤΙΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ.