Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

EΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΛΛΑΝΔΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ/ΜΕΡΟΣ-3ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙ-ΕΥΡΩΠΑΙΣΤΩΝ, ΤΩΝ ΛΑΙΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΑΓΩΓΩΝ.ΤΟ ΟΤΙ Ο ΒΙΛΝΤΕΡΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ PVV ΔΕΝ ΕΛΑΒΑΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΝΑΝ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΡΙΝ 2-3 ΜΗΝΕΣ.

2)ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΧΘΕΣΙΝΩΝ ΟΛΛΑΝΔΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΕΤΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ BREXIT-ΕΚΛΟΓΗ ΤΡΑΜΠ, . ΟΜΩΣ ΑΛΛΟ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΑΛΛΟ Η ΟΡΙΑΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΕ ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Η ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.

3)ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΛΕΠΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ.ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΟΝ Β ΓΥΡΟ ΧΑΝΕΙ. ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΩΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΜΑΝΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΕΡΔΙΖΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ Η ΜΑΡΙ ΛΕΠΕΝ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΕ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ-ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΕΜΠΟΔΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΙΟΥΝΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.

4)ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ NEXIT.ΙΣΧΥΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΜΙΚΡΗ ΑΝΕΡΓΙΑ. ΕΞΩΣΤΡΕΦΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΕΞΑΓΩΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟ-ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΙΣΧΥΡΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟ PVV ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ. ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟ SP/ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΜΑΟΙΚΕΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΒΙΛΝΤΕΡΣ.

5)ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟ KOMMA AFD ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΛΕΠΕΝ ΚΑΙ ΒΙΛΝΤΕΡΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΕ 10 ΤΟΠΙΚΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΑ. ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ Ή ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ AFD.

6)ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΕ ΟΛΛΑΝΔΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ'ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ, ΟΙ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΠΡΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ". ΑΡΑ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΡΑΜΠ-ΦΑΡΑΤΖ ΚΛΠ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ ΣΕ ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ-ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.