Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

H NOΡΒΗΓΙΑ ΕΔΩΣΕ ΑΣΥΛΟ ΣΕ 4 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΣΕ 4 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΑΜΥΝΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΣΛΟ ΑΣΥΛΟ.

2)ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΣΤΑΒΑΝΓΚΕΡ (JOINT WARFARE CENTER)ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΝΟΡΒΗΓΙΑ, ΕΝΩ Ο ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΟ ΟΣΛΟ.

3)Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥΣ KJELL M.BRYGFJELL Ε ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΣΥΛΟΥ.

4)ΚΑΙ ΟΙ 4 ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΑΝ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝΕ ΜΠRΟΣΤΑ ΣΕ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΤΩΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. TO ΑΣΥΛΟ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ.

5)ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΟ FETO ΤΟΥ ΙΜΑΜΗ ΓΚΙΟΥΛΕΝ.ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΔΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΑΝΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΣΛΟ ΑΡΓΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ-ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΟ ΝΟΡΒΗΓΟ ΓΓ/ΝΑΤΟ ΓΙΕΝΣ ΣΤΟΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ.

6)Η ΑΓΚΥΡΑ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΑΜΕΣΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟ ΟΣΛΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΚΗ...

7)ΟΙ 4 ΔΙΕΜΕΙΝΑΝ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 16Η ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΤΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.

8)ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΤΡΑΜΕΝ ΝΔ ΤΟΥ ΟΣΛΟ.

9)ΣΥΝΟΛΙΚΑ 202 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ 4 ΕΚΤΟΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ.

10)ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΙ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ. ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΕ ΠΕΝΣΥΛΒΑΝΙΑ-ΚΑΝΣΑΣ-ΡΟΝΤ ΑΙΛΑΝΤ-ΝΕΒΑΔΑ.