Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017

KΡΙΣΙΜΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ-1/ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ VVD ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ/ΑΝΤΙ-ΙΣΛΑΜΙΚΟ/ΑΝΤΙ-ΕΕ/ΜΕ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚEΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΟΜΜΑ PVV ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΕΡΤ ΒΙΛΝΤΕΡΣ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ-ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.


2).ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΠΙ 100 ΣΧΕΔΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΗΣΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΑΠΟ 2 ΩΣ 4 ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

3)Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ 5%, ΕΝΩ Ο ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΡΥΘΜΟΣ ΣΤΟ 2.3%.

4)Ο ΒΙΛΝΤΕΡΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΟΛΛΑΝΔΙΜΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ.ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΙΧΥΟΥΣΑ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.

5)ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ-ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ-ΤΟ ΔΕΞΙΟ VVD ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΡΚ ΡΟΥΤΕ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΕΛΑΦΡΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΒΙΛΝΤΕΡΣ.

6)ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ 28 ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΟΤΙ 13-14 ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟ ΟΛΛΑΝΔΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ.

7)Ο ΒΙΛΝΤΕΡΣ ΠΡΙΝ 19ΧΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ VVD.ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2006 ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ PVV.

8)ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ. ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ. ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ. ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ

9)ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ UKIP, ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΛΕΠΕΝ, ΤΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ, ΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΦΛΑΜΑΝΔΙΑ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ, ΤΗΝ ΛΙΓΚΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ AFD ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

10)ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑ ΔΑΚΕΙΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ. ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΛΕΠΕΝ ΚΛΠ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ.