Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

OΛΛΑΝΔΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ. /ΜΕΡΟΣ-2/ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

ΦΩΤΟ
Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΥ ΑΚΡΔΕΞΙΟΥ PVV ΧΕΡΤ ΒΙΛΝΤΕΡΣ

1)Η ΚΑΘΕΤΗ ΑΝΟΔΟΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ-ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΑΠΟ 4 ΣΕ 14 ΕΔΡΕΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΑΡΟΜΟΙΩΝ ΕΠΙΤΥΧΩΝ ΤΑΣΕΩΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΟΠΩΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ. Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ(ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΝΕΟΙ) ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΕΣΕ ΚΛΕΙΒΕΡ 30 ΧΡΟΝΩΝ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΑΡΟΚΙΝΟ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΜΕ ΡΙΖΕΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΕΣ. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ-ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΦΙΛΟΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ

2)ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΡΟΥΤΕ ΕΣΤΕΙΛΑΝ Ο ΟΛΑΝΤ, Η ΜΕΡΚΕΛ, Ο ΤΖΕΝΤΙΛΟΝΙ, Ο ΡΑΧΟΙ, Ο ΔΑΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΡΑΣΜΟΥΣΕΝ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ.

3)ΥΠΟ ΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΡΟΥΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΡΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ , ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ , ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ 66, ΕΝΩ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΒΕΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΩΝ 76 ΕΔΡΩΝ. ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΙΟΝΤΕΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΤΑΙΣΕΜΠΛΟΥΜ, Ή Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Ή ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ-ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ ΧΡΟΝΟΣ 2-3 ΜΗΝΩΝ.

4)Ο ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ-ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ ΒΙΛΝΤΕΡΣ ΔΕΝ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΝΗΣΗ.ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2006 ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ VVD ΤΟΥ ΡΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗΣ ΦΡΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΡΙΤΣ ΜΠΟΛΚΕΝΣΤΑΙΝ.(1990-1998). Ο ΒΙΛΝΤΕΡΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑ ΤΟ 2006 ΜΕ ΣΚΛΗΡΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ, ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΗ , ΑΝΤΙ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙ-ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΝΤΖΕΝΤΑ. .ΜΕ ΨΗΦΟ ΑΝΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΡΟΥΤΕ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ Η ΧΩΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ ΣΚΛΗΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΡΙΜΕΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.

5)ΤΟ ΚΟΜΜΑ VVD ΤΟΥ ΡΟΥΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ CDA ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΑΝ ΕΠΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΨΥΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΩΣ ΤΟ 2010. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΡΟΥΝΤ ΛΟΥΜΠΕΡΣ, ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑΣ ΒΑΝ ΑΧΤ, ΒΙΜ ΝΤΕ ΦΡΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΑ ΤΟΥ ΡΟΥΤΕ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΧΑΝΣ ΜΠΙΧΕΛ, ΕΝΤ ΝΕΙΠΕΛΣ, ΓΙΟΡΙΣ ΒΟΥΡΧΟΦΕ, ΒΙΜ ΦΑΕΙΚΕΛΕΝ ΚΑ. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΤΑΙΣΕΜΠΛΟΥΜ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ ΚΑΘΙΖΗΣΗ, ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΒΙΜ ΚΟΚ, Ο ΝΤΕΝΟΙΛ, Ο ΜΠΟΤΕΡ ΜΠΟΣ ΚΑ.

6)ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ 66 ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΟΜΜΑ. ΚΕΡΔΙΣΕ 19 ΕΔΡΕΣ ΧΘΕΣ. ΤΟ 1966 ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕ Ο ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΧΑΝΣ ΦΑΝ ΜΙΡΛΟ(ΠΟΥ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ). ΕΙΝΑΙ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ, ΦΙΛΟΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟ ΝΑΤΟ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΠΕΧΤΟΛΝΤ.