Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ./OΛΛΑΝΔΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


1)ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ. ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ, ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ2)ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΟΠΟΥ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ-ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΧΑ 4 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΜΕ ΟΛΛΑΝΔΙΚΟΥΣ ΣΤΘΜΟΥΣ.

3)ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΚΙΡΤ ΒΙΛΝΤΕΡΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙ-ΙΣΛΑΜΙΚΟ/ΑΝΤΙ-ΕΕ/ΑΝΤΙ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΩΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑ PVV ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ. ΤΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Η ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Ο ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ , Η ΧΑΓΗ, Η ΟΥΤΡΕΧΤΗ, ΤΟ ΡΟΝΤΕΡΝΤΑΜ , ΤΟ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ. ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΦΛΑΝΔΡΑ/ΒΟΡΕΙΟ ΒΕΛΓΙΟ.ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΕΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ;ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ PVV.

4)ΟΣΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΣΤΙΣ 15-3-2017 ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ.

ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ.
ΦΙΛΙΚΑ.
ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ