Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

TOYΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ/6-3-2017ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΜΠΑΡΑΖ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ" ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΚΑΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ. ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ' , ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ , ΕΙΠΕ ΟΤΙ" ΘΑ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ!!!"

2)ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΖΕΙ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ PKK.

3)Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΟΥΣΕΛ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ DIE WELT ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ.

4)ΕΠΕΚΡΙΝΕ ΔΡΙΜΥΤΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ.

5)Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΑ Ι ΚΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ.

6)ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ.

7)Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ CHP ΚΙΛΙΖΝΤΑΡΟΓΛΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ "ΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ."

8)Ο ΕΚ ΤΩΝ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΙΛΧΑΝ ΤΑΛΟΥ , ΔΙΕΔΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΡΡΕΥΣΕΙ ΟΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΩΡΑ.

9)ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΥΨΛΟΒΑΘΜΩΝ ΠΡΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΩΝ ΗΤΑΝ Ο ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΕΧΜΕΤ ΝΤΙΣΛΙ,ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ.

10)18 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΤΟΥ ΝΤΙΣΛΙ ΗΣΑΝ ΜΥΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ.

11)ΣΕ ΕΞΕΛΙΚΞΗ Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΑΖΙΜΕΤΙ ΚΑΙ ΑΧΜΕΤ ΟΖΕΤΣΙΝ ΠΟΥ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.

12)ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΡΟΗΧΘΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ 2013 ΣΤΙΣ ΑΝΩΤΑΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΗΣΑΝ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΣΤΕΣ.

13)ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΠΡΟΣΕΧΩΣ Ο ΜΠΟΡΙΣ ΤΖΟΝΣΟΝ. Ο ΥΠΕΞ ΤΗΣ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΟΜΟΛΟΓ Ο ΤΟΥ ΛΑΒΡΩΦ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΕΙΣ ΔΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ.

14)Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ FBI ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΡΑΜΠ ΚΑΤΑ ΟΜΠΑΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ,ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 8ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.

15)ΝΕΑ ΣΦΟΔΡΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΙΣΙΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΑΠΕΛΑΣΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟ ΠΡΕΣΒΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟΝΓΚ ΓΙΑΝΓΚ. ΕΝΤΟΝΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ ΟΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙ ΣΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΤΕΡΟΘΑΛΗ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΗΣ.