Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017

TOYΡKIKA NEA19-3-2017ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

ΦΩΤΟ/Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΥΠΕΞ ΡΕΞ ΤΙΛΕΡΣΟΝ

1)ΝΕΕΣ ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ-ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.

2)ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ Η ΑΓΚΥΡΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ 16-4-2017 ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΔΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ.

3)ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΟΥΡΔΙΚΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ.Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΣΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.

4)ΕΚΛΕΙΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΡΕΞ ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΣΤΙΣ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ.ΕΓΚΑΡΔΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ.

5)ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΥΠΕΞ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝΕ ΟΙ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΚΑΙ ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ.

6)ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΝΕ ΓΙΑ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΩΝ 68 ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ /ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ INHERENT RESOLVE/ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙSIS ΣΕ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2014.

7)Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΕΜΑΛ ΚΙΛΙΖΝΤΑΡΓΛΟΥ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ ΑΚP ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ BYLOCK ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΩΡΕΙ ΩΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΓΚΙΟΥΛΕΝ.8)Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ ΖΗΤΗΣΕ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ 'ΝΑ' ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ 16-4-2017 , ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΡΑΝΤΑΧΘΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ.!!.