Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017

10 ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ.


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ. ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΜΕΧΡΙ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΓΚΟΡΜΠΑΤΣΩΦ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ Η ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΗΝ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ.

2)Ο ΚΙΜ ΟΥΝ ΕΧΕΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ ΕΝΘΕΡΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ.
3)ΟΙ ΗΠΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΙΚ ΠΕΝΣ ΣΕ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ-ΙΑΠΩΝΙΑ-ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΙΣΙΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΣΑΦΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ.
4)Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΡΙΣΙΜΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ Η 25η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΑΙ Η 85η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΡΜΑΔΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΙΚΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ.ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΥΡΗΝΟΚΙΝΗΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΚΑΡΛ ΒΙΝΣΟΝ.
5)ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ Η ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΤΟΡΠΙΛΛΙΚΑ /ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝΕ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΑ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ AEGIS /SΜ-3. ΒΑΣΙΚΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΚΑ. ΤΟ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΑΑD ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ 7-9 ΜΑΙΟΥ .
6)ΟΙ ΗΠΑ ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΤΟ 1992 ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΠΛΑ. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ-ΒΟΜΒΕΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΝΑΡΚΕΣ. ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΘΑΝΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΕ ΝΟΤΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ F-22 ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΟΣΑΝ. ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΑΝΤΕΡΣΟΝ ΣΤΗ ΝΗΣΟ ΓΚΟΥΑΜ ΣΤΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ.
7)ΟΙ ΗΠΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΧΟΥΝΕ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΤΗΣ 2Η ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ.
8)Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΝΟΤΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ. ΕΜΕΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΕ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΕΟΥΛ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΟΥΝΕ ΧΡΟΝΙΑ.
9)ΟΙ ΗΠΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ 5027 ΚΑΙ 5029 ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΟΝΓΚ ΜΠΙΟΝΓΚ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΟΚΙΜΩΝ ΠΟΥΝΤΖΙ ΡΙ.
10)ΤΕΛΟΣ Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 15ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΕΥΡΥΤΑΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΥΡΑΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΙΚΡΟΥ-ΜΕΣΑΙΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΟ ΕΚΤΟΞΕΥΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ. ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΑΣ ΕΜΒΕΛΙΑΣ ΠΥΡΑΥΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗ. ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ FAKE ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΚΦΟΒΙΣΤΙΚΑ...