Κυριακή, 16 Απριλίου 2017

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ/16-4-2017


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΦΘΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΟΥΛ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΑΙΚ ΠΕΝΣ.
2)ΣΕ ΘΕΣΗ ΒΟΛΗΣ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΡΜΑΔΑ ΝΑ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΤΙΚΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ.102 ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟΥ ΚΑΡΛ ΒΙΝΣΟΝ.
3)Ο ΠΕΝΣ ΘΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΝΟΤΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΕΔΡΕΥΣΕΙ ΚΛΕΙΣΤΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ , ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΒΙΝΣΕΝΤ ΜΠΡΟΥΚΣ
4)Ο ΠΕΝΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΣΥΜΜΑΧΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ,ΤΗΝ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΙΣΙΑ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ.
5)ΑΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΔΟΚΙΜΗ ΒΟΡΕΙΟΚΡΕΑΤΙΚΟΥ ΠΥΡΑΥΛΟΥ . ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΚΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΕΟΡΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΑΠΟ ΧΕΡΣΑΙΟ ΧΩΡΟ. ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΙΝΠΟ.
6)ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΙΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΠΛΗΞΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ Ή ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ.
7)ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ 'Ο ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ ΠΛΗΓΜΑ, ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΟΚΙΜΗ"
8)ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝΕ ΟΤΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΣΕΣΤΩΤΟΣ ΡΟΝΤΟΝΓΚ ΣΙΝΜΟΥΝ, ΕΙΧΕ ΧΘΕΣ ΕΙΔΙΚΟ 12ΣΕΛΙΔΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΠΥΡΑΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Β.ΚΟΡΕΑΣ. Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΓΝΩΣΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ.
9)ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΑΜΕΣΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΙΚ ΠΕΝΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΕΤΑΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΧΙΚΑΜ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΧΑΒΑΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΟΥΛ.
10)ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΝΗΣ ΧΟΚΑΙΝΤΟ ΤΟΥ ΙΑΠΩΝΙΚΟΥ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ.