Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-2/ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑ Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΧΑΡΥ ΧΑΡΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ./ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)Ο ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΕ ΑΣΙΑ-ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΧΑΡΥ ΧΑΡΙΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ.
2)ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΟΤΙ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥ Ο ΚΙΜ ΟΥΝ ΤΗΣ Β.ΚΟΡΕΑΣ'.
3)ΔΕΝ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ Ο ΚΙΜ ΣΕ ΠΥΡΗΝΙΚΗ Ή ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ.
4)ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΟΤΙ Η ΠΙΟΝΓΚ ΓΙΑΝΓΚ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΠΥΡΑΥΛΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ....ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΗΠΕΙΡΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ.
5)ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΣΤΙΣ ΠΥΡΑΥΛΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ....ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ...
5)Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΣΤΟ PALM BEACH ΤΗΣ ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΕΧΕΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΟ.
6)Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΕ ΓΚΟΥΑΜ, ΧΑΒΑΗ, ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ, ΑΛΑΣΚΑ .
7)Ο ΧΑΡΙΣ ΕΚΤΙΜΑ ΟΤΙ Ο ΚΙΜ ΑΝ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΘΑ ΚΛΙΜΑΚΩΘΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ Η ΣΥΡΡΑΞΗ.
8)ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΚΑΡΛ ΒΙΝΣΟΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΩ ΦΙΛΙΠΠΙΝΩΝ , ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ 4ΗΜΕΡΟ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΤΙΚΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ.
9)ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΥΡΗΙΟΚΙΝΗΤΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ 'MICHIGAN"ΩΣ ΚΑΙ ΒΑΡΕΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΑ Β-2 ΚΑΙ Β-52 ΕΙΝΑΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΤΟΙΜΑ.
10)ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΧΗΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ