Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-4/ΠΕΡΙ ΗΠΑ-ΣΥΡΙΑΣ.


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)Η ΧΗΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΙΝΤΛΙΜΠ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ, ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 72 ΩΡΕΣ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΡΑΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΑΘΜΟ..ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΙΝΤΟΝ-ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΣ-2 ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΞΩ. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ...ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΟ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΕ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ-ΙΝΔΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ -ΝΟΤΙΑ ΣΙΝΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ.
ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΜΕΡΕΙΣ.
2)5 ΑΤΟΜΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΝΑΛΥΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΑ ΤΖΙΜ ΜΑΤΙΣ. Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ 17 ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΙΝΤΙΑΝΑ ΝΤΑΝ ΚΟΟΥΤΣ. Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΧΕΡΜΠΕΡΤ ΡΕΥΜΟΝΤ ΜΑΚΜΑΣΤΕΡ, Η ΡΩΣΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΦΙΟΝΑ ΧΙΛ ΚΑΙ Η ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΝΙΚΙ ΧΕΙΛΙ(ΠΡΩΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΙΝΑ). ΚΑΙ ΟΙ 5 ΕΧΟΥΝΕ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΡΩΣΙΑΣ-ΙΡΑΝ-ΑΣΑΝΤ-ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.
3)Ο ΤΡΑΜΠ ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΟΤΙ ΤΟ 2013 ΚΑΚΩΣ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ,ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ. /ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΤΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ...
4)ΤΟ 2013 Ο ΑΣΑΝΤ ΔΕΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΧΗΜΙΚΟΥ ΤΟΥ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟΥ(ΤΑ ΕΓΡΑΦΑ ΤΟΤΕ), ΕΝΩ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΔΙΑ ΚΑΥΣΗΣ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ CAMP RAY ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ.ΔΗΛΑΔΗ Ο ΤΡΑΜΠ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΑΒΡΩΦ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ, ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΕΡΙ.
5)ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΚΑΝ 59 ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΤΟΜΑΧΩΚ. ΕΙΝΑΙ ΜΗΚΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ 6.5 ΜΕΤΡΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ.ΕΧΟΥΝΕ ΜΑΚΡΑΝ ΑΚΤΙΝΑ ΔΡΑΣΗΣ. ΑΡΚΕΤΑ ΥΨΗΛΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ.ΒΑΡΟΣ 1600 ΚΙΛΑ. ΚΑΘΕ ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 1,5 ΕΚΑΤ ΔΟΛ.Η ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΠΥΡΑΥΛΟΥ ΖΥΓΙΖΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 450 ΚΙΛΑ. ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΚΡΥΖ/BLOCK IV ΥΨΟΥΣ 303,7 ΕΚΑΤΔΟΛ .
6)ΤΟ ΝΕΥΡΟΠΑΡΑΛΥΤΙΚΟ-ΝΕΥΡΟΤΟΞΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΑΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΩΜΟ-ΑΟΣΜΟ-ΑΓΕΥΣΤΟ.ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΕΥΡΙΚΟΥΣ ΣΠΑΣΜΟΥΣ/ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ/ΠΑΡΑΛΥΣΗ/Α ΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΩΝ ΜΥΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΣΦΥΞΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΦΩΣΦΟΡΟΥ.Η ΣΥΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2013 ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΗΜΙΚΟ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ 1993.ΔΙΕΘΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΧΗΜΙΚΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΕΣΣΔ.

Τ
Ο SARIN ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΧΗΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΥΠΕΡΤΑΛ ΤΟ 1938 ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ. ΕΙΝΑΙ Ο ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ ΝΕΥΡΟΤΟΞΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ G. ΧΡΙΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΝΤΑΜ ΧΟΥΣΕΙΝ ΤΟ 1986-1988 ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΧΑΛΑΜΠΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 1988 ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΝΤΑΜ ΝΑ ΑΝΑΧΑΙΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΡΑΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ 'ΚΑΡΜΠΑΛΑ". Η ΛΕΞΗ SARIN ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ 5 ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ.
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΑΠΟ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΤΟΚΙΟ.