Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

Η Μισέλ Ομπάμα με το φυσικό της, άφρο μαλλί -Για πρώτη φορά μετά από 8 χρόνια [εικόνες]

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Η Μισέλ Ομπάμα με το φυσικό της, άφρο μαλλί -Για πρώτη φορά μετά από 8 χρόνια [εικόνες]
Πιο απλή από ποτέ είναι πλέον η Μισέλ Ομπάμα, η οποία φαίνεται να έχει «απαρνηθεί» το μακιγιάζ, τα αυστηρά χτενίσματα και τα πανάκριβα ρούχα που είχε στον Λευκό Οίκο.
Αυτό φαίνεται μάλιστα από μία φωτογραφία που έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες και δείχνει την πρώην Πρώτη Κυρία να έχει αφήσει εντελώς φυσικά τα μαλλιά της, υιοθετώντας δηλαδή το αφροαμερικάνικο στιλ.


Φορώντας ένα απλό μπλουζάκι και μπαντάνα στα μαλλιά, η Μισέλ Ομπάμα δεν έχει ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό της και τα μαλλιά της είναι πιασμένα σε χαμηλή αλογοουρά.
Η ίδια μάλιστα επιμελούνταν συνεχώς τα μαλλιά της στον Λευκό Οίκο, καθώς ο κομμωτής της εκεί είχε αναφέρει το 2015 πως η Μισέλ Ομπάμα είχε πάντα φυσικά τα μαλλιά της πριν γίνει Πρώτη Κυρία, αλλά στα 8 χρόνια θητείας του άντρα της η ίδια τα χτένιζε καθημερινά, εκτός από όταν βρισκόταν διακοπές.

Πέρα από την Μισέλ και ο Μπάρακ Ομπάμα φαίνεται να έχει αφήσει στην άκρη τα κουστούμια που φορούσε ως Πρόεδρος των ΗΠΑ, επιλέγοντας πλέον πιο casual ρούχα.

Πάντως, η φωτογραφία έγινε viral έχοντας περίπου 50.000 likes, ενώ δεν ήταν λίγα τα σχόλια από τις γυναίκες που σχολίασαν θετικά την επιλογή της Μισέλ να αφήσει φυσικά τα μαλλιά της.

Φωτογραφίες: ΑP


Πηγή:www.iefimerida.gr/news