Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017

ΜΟΝΟ ΕΔΩ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ: ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ "Ε" ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ AMΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΩΜΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ,ΔΗΘΕΝ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ!!


Ι.Α.ΜΠ. 
Αυτό που έγινε χθες, μόνο στην Ελλάδα των αναξιόπιστων ΜΜΕ μπορούσε να συμβεί. Έτσι στο δελτίο ειδήσεων Live News  με τον Νίκο Ευαγγελάτο, του τηλεοπτικού σταθμού "Ε"  χθες, Πέμπτη 20 Απριλίου, προβλήθηκε ως αληθινό περιστατικό, απόσπασμα από την   αμερικανική κωμωδία «The Interview» (Η Συνέντευξη),  όπου με "χονδρό" χιούμορ παρουσιάζεται η προσπάθεια δύο δημοσιογράφων, που στρατολογήθηκαν από την
CIA,  να μπουν στην Βόρεια Κορέα, να πάρουν συνέντευξη  και να δολοφονήσουν τον ηγέτη της Κιμ Γιονγκ Ουν. Βέβαια στην ταινία υπάρχουν σπαρταριστά επεισόδια των δύο γκαφατζήδων δημοσιογράδων και μεταξύ αυτών και αυτό που πρόβαλλε το "αξιόπιστο" Ελληνικό κανάλι ΕΨΙΛΟΝ!!
Η εκπομπή, την οποία παρουσιάζει ο Νίκος Ευαγγελάτος, πρόβαλλε πλάνα που δείχνουν ένα μικρό κορίτσι στην Βόρεια Κορέα να τραγουδά κατά των Αμερικανών. Οι στίχοι του είναι τόσο ακραίοι (π.χ. μακάρι οι ΗΠΑ να εκραγούν σε μια μπάλα πύρινης κόλασης, όλοι να πεινάσουν, οι γυναίκες να βιστούν όλες κλπ) και οι υπεύθυνοι θα έπρεπε να σκεφτούν ότι μάλλον πρέπει να είναι ι βγαλμένοι από κάποια κωμική ταινία. Το βίντεο  όμως ωστόσο φάνηκε πειστικό στην ομάδα της εκπομπής που τελικά το προέβαλε ως αληθινό, χωρίς να ψάξει την πηγή του. Και φυσικά γελοιοποιήθηκαν δεόντως, με αποτέλεσμα η εκπομπή να γίνει viral  στο διαδίκτυο και τα σχόλια να είναι ξεκαρδιστικά. Μόνο κουδούνια δεν τους κρέμασαν στους αξιόπιστους του Ε και στον Νίκο Ευαγγελάτο!!
Το δε lead της είδησης έγραψε με σοβαρότητα,«Ανατριχιαστικό: Ακόμα και κοριτσάκι έβαλε ο Κιμ Γιονγκ Ουν να απειλήσει τις ΗΠΑ»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1.07.28,  ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΜΕ, ΕΥΧΟΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ. ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΓΕΛΑΣΑΜΕ:
https://vimeo.com/214061729