Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΜΟΥ/ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΟ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟ/ΜΕΡΟΣ ΒΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)Η ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟ 3-4 ΧΡΟΝΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ , ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΡΟΥΤΙΝΑΣ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ(ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ), ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΙΟ ΑΠΟΜΕΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟΥΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ Α ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΤΕΛΕΧΩΜΕΝΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ. Η ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΗΤΑΝ ΒΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ...ΓΕΝΙΚΩΣ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΝΟΤΑΤΗ. ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΜΗ-ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΣΟΥ ΣΤΟΧΩΝ..

2)ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΤΗΣΕΩΝ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΤΟ ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΕΙΣ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ....ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΡΕΣΤΟΙ. ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΣΥΡΙΑ-ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ-ΙΡΑΚ-ΥΕΜΕΝΗ-ΣΟΜΑΛΙΑ ΚΛΠ. ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΣΥΜΗ...ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΗΚΕ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΟΥΜΠΟΙΛΙΚΙΑ....ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΕΚΤΥΠΑ ΤΑΙΝΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΒΕΣΤΕΡ ΣΤΑΛΟΝΕ....(ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΩ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ). ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΛΛΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ.....

3)ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΦΑΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ. ΟΧΙ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. ΧΑΜΗΛΗ ΑΡΚΕΤΑ Η ΠΤΗΣΗ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΠΙΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ. ΑΝ ΦΕΡΟΥΝΕ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ, ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ....ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ 'ΑΣΤΕΡΕΣ ...ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΙΑΤΤΟΝΤΕΣ...ΤΗΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΑΡΟΥΦΟΛΟΓΙΑΣ', ΕΧΟΥΝΕ ΑΛΛΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ , ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΜΑΘΕΙΣ ΩΣ ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ....ΑΣ ΤΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΥΤΑ.
ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΗΜΑ. ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.
ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ , ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ. ΤΗΝ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ...ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ"ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝΕ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΑΣ ΜΗΝ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΩ.."..ΑΠΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ....


ΕΚΕΙ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2001 ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑΤΟΙΚΟΥΣ. ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΜΑΧΙΜΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΑΣΥΜΜΕΤΡΩΝ ΕΧΘΡΩΝ , ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ. ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ...ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.