Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΜΕΤΑ ΤΟ 2002 ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΙ ΣΥΡΜΟΙ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ, ΘΕΑΤΡΟ-ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΛΠ.ΤΟ 2004 ΟΙ ΤΣΕΤΣΕΝΟΙ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΟΣΣΕΤΙΑ ΣΤΟ ΜΠΕΣΛΑΝ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ-1 , ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ/ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ/ΠΑΝΩ ΑΠΟ 320 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.


2)ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΤΣΕΝΙΑ(ΙΣΚΕΡΙΑ) ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ(ΝΤΑΓΚΕΣΤΑΝ-ΙΝΓΚΟΥΣΕΤΙΑ-ΚΑΜΠΑΡΝΤΙΝΟ ΜΠΑΛΚΑΡΙΑ ΚΑ). ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΚΑΥΚΑΣΟ ΖΟΥΝΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 21 ΕΚΑΤ ΡΩΣΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ. ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ.

3)ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΚΑΥΚΑΣΙΑΝΩΝ, ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙΡΓΙΖΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑΤΖΙΚΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ,ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΜΙΡΑΤΟ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ. ΑΡΚΕΤΟΙ ΡΩΣΟΙ-ΑΚΡΑΙΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ISIS ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ.ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΕ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΟΣΟΥΛΗ. ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ. ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΤΡΑΧΗΛΟΙ.

4)Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΚΙΡΓΙΖΙΩΝ, ΤΑΤΖΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΚΑΥΚΑΣΙΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΝΤΕ ΦΑΚΤΟ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛ ΡΑΚΑ.

5)ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 5 ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ISIS.. ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΕΠΙΣΤΡΕΨΙΕ ΣΤΗΝ ΤΣΕΤΣΕΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΤΑΓΚEΣΤΑΝ.

6)ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ISIS ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΣΤΟ ΣΙΝΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ, ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ METROJET ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2015, ΟΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ ΣΑΡΜ ΕΛ ΣΕΙΧ ΣΤΗΝ ΕΡΥΘΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ. ΕΞΕΡΡΑΓΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. 224 ΝΕΚΡΟΙ. ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ.

7)ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΕΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ, ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΟ 2017-2018 , ΣΕ ΑΝΤΕΚΔΙΚΙΣΗ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΛΕΕΙΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΕΚΤΕΝΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΜΠΑΤΑΚΛΑΝ-ΣΑΝ ΝΤΕΝΙ-ΜΟΛΝΜΠΕΙΚ ΚΑΙ ΖΑΒΕΝΤΕΜ ΣΕ ΓΑΛΛΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ ΤΟ 2015-2016.

8)ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ.