Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΙΝΤΛΙΜΠ.

.
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΗΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ. ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΕΚΤΕΝΩΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΡΧΗ ΤΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ.
2)Ο ΙΟΡΔΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΠΙΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΦΟΔΡΟΤΑΤΑ Ο ΑΣΑΝΤ.
3)ΑΠΟ ΤΟ ΡΙΑΝΤ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ Η ΒΡΕΤΑΝΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΕΡΕΖΑ ΜΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΕΥΘΕΩΣ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΝΕΥΡΟΠΑΡΑΛΥΤΙΟ ΑΕΡΙΟ .
4)Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΦΟΔΡΟΤΑΤΑ ΕΠΕΚΡΙΝΕ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟ, ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ 'ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ'
5)ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΣΙΑΤΕΣ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ ΟΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΗΜΙΚΟ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΘΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ.
6)Η ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΝΙΚΙ ΧΕΙΛΙ , ΕΔΕΙΞΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΟΗΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ.
7)ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.
8)ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΣΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ, ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΩΔΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ./ΦΩΤΟ..
9)ΣΕ ΑΝΤΙΡΩΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ-ΑΣΑΝΤ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΜΠΕΙΙΡΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ 'ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥ ΤΗΣ ΣΑΜΑΝΘΑ ΠΑΟΥΕΡ ΕΠΙ ΚΥΝΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΜΠΑΜΑ-2
10)ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΗΓΕΤΕΣ ΔΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ. ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΙ ΛΕΧΘΗΚΕ. Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΣ ΜΑΚΜΑΣΤΕΡ ΕΚΑΝΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ...
11)ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΦΕΡΟΥΝΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΗΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ. ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΖΟ ΝΤΑΝΦΟΡΝΤ, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ CIA ΜΑΙΚ ΠΟΜΠΕΟ, Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ 17 ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΤΑΝ ΚΟΟΥΤΣ, Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΙΚ ΠΕΝΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΖΙΜ ΜΑΤΙΣ.
12)Ο ΥΠΕΞ ΡΕΞ ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ