Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

EΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ-2/ΗΠΑ-ΣΥΡΙΑ-ΡΩΣΙΑ


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)Η ΜΟΣΧΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΝΥΤΟΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΛΕΚΤΙΚΑ ΕΠΙΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΣΦΟΔΡΟΤΑΤΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.
2)Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ , Ο ΠΕΣΚΩΦ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΔΟΥΜΑ ΗΣΑΝ ΕΝΤΟΝΑ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ.
3)ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑΓΗ, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΓΙΑ 24 ΩΡΕΣ Ο ΥΠΕΞ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΙΛΕΡΣΟΝ, ΓΙΑ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΠΟΥΤΙΝ-ΛΑΒΡΩΦ.
4)ΑΡΝΗΤΙΚΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ.11 ΚΡΑΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ. ΔΥΤΙΚΑ-ΑΣΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΦΡΟ-ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΛΗΝ ΒΟΛΙΒΙΑΣ.
5)Η ΜΟΣΧΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΩΝ ΚΕΝΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΚΗΣ ΑΕΡΑΜΥΝΑΣ.
6)Η ΡΩΣΙΑ ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ DECONFLICTING LINE , ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΜΠΛΟΚΩΝ ΣΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ.
7)ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΥΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΑΛ ΟΥΝΤΕΙΝΤ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΒΑΣΗ ΑΛ ΧΜΕΙΜΙΜ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΛΑΤΤΑΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ.
8)ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΞ, ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ, ΑΡΧΗΓΟ FSB ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΕΡΓΚΕΙ ΛΑΒΡΩΦ, ΣΕΡΓΚΕΙ ΣΟΙΓΚΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΤΤΕΡ ΜΠΟΡΤΝΙΚΩΦ ΚΑΙ ΒΑΛΕΡΙ ΓΚΕΡΑΣΙΜΩΦ.
9)ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑΚΗ ΧΗΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΕΙ ΡΩΣΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΩΝ ΩΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.
10)ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΡΩΣΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ.
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Σχολιάστε