Κυριακή, 2 Απριλίου 2017

EINAI ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΣΧΕΤΟΙ-ΚΟΤΖΙΑΣ ΚΛΠ-2


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ( Ο ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΡΑΝΕΛ) ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!!!ΒΡΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ....(ΥΠΟΨΗ ΠΡΙΝ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΗΣΑΝ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ...). ΚΑΙ ΑΝΕΠΤΥΞΕ ΜΙΑ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΑ....ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΝΑΤΟ-ΙΣΡΑΗΛ.ΤΩΡΑ ΔEN ΞEΡΩ ΑΝ ΗΤAΝ ΕΝΗΜΕΡΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛ ΑΒΙΒ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΤΖΙΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ....ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ AΠΟ ΟΛΟΥΣ Ο ΓΓ/ΝΑΤΟ.

2)ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ 'ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ" ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 1990, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ, ΤΗΝ ΙΟΡΔΑΝΙΑ, ΤΗΝ ΤΥΝΗΣΙΑ, ΤΗΝ ΑΛΓΕΡΙΑ, ΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΙΤΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΕΔΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ, ΕΝΩ ΣΕ ΔΙΜΕΡΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ/USEUCO-ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΜΕ ΤΙΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ...ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ ΤΗΣ EUCOM ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ CENTCOM.ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ-ΤΑΜΠΑ ΦΛΟΡΙΝΤΑ.

3)ΑΠΟ ΤΟ1989 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΠΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 2350α, ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΩΣ ΤΡΟΠΟΛΓΙΑ NUNN/ ΤΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, ΣΑΜ ΝΑΝ(ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΖΟΡΤΖΙΑ) Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, Η ΙΑΠΩΝΙΑ, Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΚΑΙ Η ΝΟΤΙΟΣ ΚΟΡΕΑ, ΕΛΑΒΑΝ ΚΑΘΕΣΤΩΣ 'ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΜΗ-ΝΑΤΟΙΚΟΥ ΜΕΛΟΥΣ". ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΗ-ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΑΛΛΑ ΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΚΥΒΕΡΝΟΠΟΛΕΜΟΥ-ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΛΠ. .ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ-22 ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΕΠΙ ΠΡΕΔΡΟΥ ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, Η ΙΟΡΔΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ.

4) Ο ΝΕΟΤΕΡΟΣ ΜΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΟΚΤΑΕΤΙΑΣ 2000-2008 ΕΝΕΤΑΞΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟ ΜΠΑΧΡΕΝ , ΤΙΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ, ΤΗΝ ΤΑΙΒΑΝ, ΤΗΝ ΤΑΛΑΝΔΗ, ΤΟ ΚΟΥΒΕΙΤ, ΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ/ISAF .ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΕ ΚΟΙΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ GOLDEN COBRA , ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.

5)ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Ο ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ Η ΤΥΝΗΣΙΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ, ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ, ΤΟΥ ΟΜΑΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΑΕ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ, ΜΟΛΔΑΒΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΠΕΡΑΣΑΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ , ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ 7 ΚΡΑΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ.

6)ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΙ ΔΙΚΟ ΙΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΛΕΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΤΕΙΛΩ!!!ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΟΡΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ATLANTIC RESOLVE ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΙΚΗ,(ΛΟΓΩ ΡΩΣΙΑΣ),,ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ....

7)ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ ΕΧΟΥΝΕ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ......ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ-ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ-ΝΑΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΚΟΙΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ-ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΡΑΝΤΑΡ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ/EUCOM ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΝΕΓΚΕΒ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ...ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΤΟ ΙΡΑΝΙΚΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΠΥΡΑΥΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.ΤΗΣ ΤΕΧΕΡΑΝΗΣ ..ΝΑΤΟΙΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ...

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΗ-ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΔΙΕΙΣΔΥΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ....ΓΙΑΤΙ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΜΑΣΤΕ....

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Σχολιάστε