Τρίτη, 25 Απριλίου 2017

KΡΙΣΙΜΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ/ΜΕΡΟΣ Α


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 'ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ" ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΟΝΓΚ ΓΙΑΝΓΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ. ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΗΣ Β.ΚΟΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ "ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ";ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΠΥΡΑΥΛΟΥ ΔΙΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ;ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΟΙ ΗΠΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΛΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΜ.
2)ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΡΑΜΠ Η ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΙΜ;ΑΝ ΝΑΙ ΟΙ ΕΥΡΥΤΕΡΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ.ΟΙ ΗΠΑ-ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΟΠΛΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ-ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΧΕΡΣΟΝΗΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΩΝ ΠΥΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΩΣ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ. Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ..
3)ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΠΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΕΣ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ Ή ΘΑ ΔΩΣΟΥΝΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΣΤΗΝ Β.ΚΟΡΕΑ , Ή ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΠΟΥ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΤΟ 1992 ΑΠΟ ΕΚΕΙ. Ή ΘΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΔΙΕΙΣΔΥΤΙΚΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΙΜ ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ, ΠΧ ΑΣΥΜΜΕΤΡΑ-ΥΒΡΙΔΙΚΑ- ΜΗ ΓΡΑΜΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΦΥΣΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ-ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ;ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ Ή ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ IMPLOSION . ΚΑΝΩ ΛΟΓΟ ΓΙΑ DECAPITATION ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ.
4)ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ Η ΣΕΟΥΛ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΚΙΟ, ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΟΤΡΟΠΗΣ Η ΝΟΤΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΜΠΑΡΑΖ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΩΣ ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΕΔΑΦΟΥΣ-ΕΔΑΦΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΜ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΝΗΣΙΑ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ. ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΧΟΥΝΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΟΙ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙ ΠΛΟΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗAAD ΕΠΙ ΝΟΤΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ.ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟΤΑΤΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΝΑ ΔΙΑΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΠΩΛΕΙΕΣ.Η ΣΕΟΥΛ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ 25 ΕΚΑΤ ΠΛΗΘΥΣΜΟ.
5)Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΙ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ. ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΙΟΝΓΚ ΜΠΙΟΝΓΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΥΤΖΙ -ΡΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΦΟΔΡΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΩΣ ΤΟΥ ΚΙΜ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΜΕ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ. ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΙΜΑΚΩΣΕΙΣ ΜΕ ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΜΑΖΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΚΙΝΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΓΙΑΛΟΥ Ή ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΡΩΣΟ-ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ.