Κυριακή, 9 Απριλίου 2017

O παράνομος έρωτας της Ρουμάνας Επιτρόπου που «πλακώθηκε» με την Κωνσταντοπούλου (Photos)

O παράνομος έρωτας της Ρουμάνας Επιτρόπου που «πλακώθηκε» με την Κωνσταντοπούλου (Photos) - Media

Μπορεί η Ευρωπαία Επίτροπος εκ Ρουμανίας να έχει ήδη αναχωρήσει από τη χώρα μας, όμως οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν μεταξύ της Κορίνας Κρετσού και της Ζωής Κωνσταντοπούλου μάλλον επισκίασαν τις άλλες δραστηριότητές της στην Ελλάδα, όπως την παρουσία της στα εγκαίνια της σήραγγας των Τεμπών στο πλευρό του Πρωθυπουργού.

Η κυρία Κρετσού πάντως έχει απασχολήσει τα διεθνή ΜΜΕ το 2013, με ένα ερωτικό σκάνδαλο, με πρωταγωνιστές την ίδια και τον παντρεμένο πρώην Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Κόλιν Πάουελ.
Τότε, ένας hacker διέρρευσε λεπτομέρειες από τα εξαιρετικά προσωπικά emails που οι δυο τους αντάλλαζαν, αναγκάζοντας τον Πάουελ να μιλήσει για τη σχέση τους.

Ο Κόλιν Πάουελ είχε αρνηθεί πως είχε δεσμό με την κατά 30 χρόνια νεότερη Κρετσού.
Ο 76χρονος (τότε) Πάουελ είχε δηλώσει πως γνώρισε την Κορίνα Κρετσού 10 χρόνια νωρίτερα, όταν εκείνη εργαζόταν ως βοηθός του Ρουμάνου προέδρου, πριν “μεταπηδήσει” στο Ευρωκοινοβούλιο.
“Αφότου έφυγα από την Υπηρεσία τον Ιανουάριο του 2005 μείναμε σε επαφή μέσω email. Με τον καιρό τα emails μετατράπηκαν σε μηνύματα πολύ προσωπικής φύσης, αλλά δεν οδήγησαν σε δεσμό. Αυτά σταμάτησαν λίγα χρόνια πριν. Δεν υπήρξε δεσμός τότε και δεν υπάρχει δεσμός τώρα”.

Σε ένα από τα emails, με ημερομηνία 14 Νοεμβρίου του 2011, η κυρία Κρετσού έγραφε: “Σε αγάπησα τόσο πολύ, για πάρα πολλά χρόνια. ΕΣΥ ήσουν ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου...”.
Σε ένα άλλο, προτρέπει τον Πάουελ: “Πιες ένα ποτήρι κρασί μαζί μου, όπως συνήθιζες να μου λες – συμβουλεύοντάς με να ξαπλώσω γυμνή στον καναπέ”.
Σε άλλα email από αυτά που διέρρευσαν, από την παραμονή Χριστουγέννων του 2010, η Κρετσού του γράφει: “Δεν πίστευα ότι στα 43 μου θα μπορούσα να κλάψω περισσότερο για έναν άνδρα από όσο μία έφηβη. Με τι καρδιά με αφήνεις εδώ μόνη, να σε σκέφτομαι, χωρίς να απολαμβάνω τα δώρα σου... τι μικρές χειρονομίες σου ή τα δώρα σου, που κάποτε ήταν πολύ έντονα, χωρίς τα λόγια σου κάθε μέρα;”.
Σε άλλο email από το 2011 αναφέρει: “Κανείς δεν λέει να πάμε στο κρεβάτι. Θέλω απλά να σε δω, τίποτα παραπάνω”.

Πάντως, σήμερα ο Πάουλ παραμένει παντρεμένος με την επί 50 χρόνια σύζυγό του, ενώ η Επίτροπος παντρεύτηκε πριν λίγα χρόνια.
topontiki.gr