Σάββατο, 13 Μαΐου 2017

ΠΕΡΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ-1/ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ. ΒΑΣΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ, ΟΙ 4 ΖΩΝΕΣ "ΜΗ-ΚΛΙΜΑΚΩΣΗΣ', ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛ ΡΑΚΑΑ, ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΟΙ ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ , ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΙΜΑΜΗ ΓΚΙΟΥΛΕΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΩΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΕΧΗΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ.


2)ΕΠΙΣΗΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΕΝΩ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΠΕΜΠΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ F-35 ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΜΙΚΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΑ F-35. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ., ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ, ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΑΚΟΥΓΙΟΥ , ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΙΝΩΠΗΣ 9ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ(ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΓΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ)..

3)ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΥΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΧΑΚΑΝ ΦΙΝΤΑΝ, Ο Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ ΚΑΛΙΝ..
ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΣΤΑΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΜΑΛΙΑ, ΟΠΟΥ ΕΠΙ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΕΑ ΤΖΙΜ ΜΑΤΙΣ.ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΟΝ ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛ ΡΑΚΑΑ "ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΕΚΔΙΩΧΘΕΙ ΤΟ ISIS , Η ΠΟΛΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ., ΑΦΟΥ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΔΙΚΗ ΑΛΛΑ ΑΡΑΒΙΚΗ..."

4).ΠΑΝΤΩΣ Ο ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΠΕ ΤΟΥ ΜΑΤΙΣ ΤΙ 'ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΣ ΜΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΑ...ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟ ISIS ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΡΙΑ".. ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΤΟ"ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΕΡΩΤΗΘΗΚΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΞΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ....!!!