Κυριακή, 21 Μαΐου 2017

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ-1/ΠΕΡΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΡΑΜΠ


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.....ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΑ/ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΦΙΛΩΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ , ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝΕ ΜΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ.ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ.
2)ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΗΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.ΟΙ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΤΥΧΑΙΑ ΔΥΝΑΜΗ. ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΦΛΥΝ, ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΜΠΑΝΟΝ, ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΥΣΝΕΡ, ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΥΤΟ, , ΤΟΥ ΣΤΗΒ ΜΙΛΕΡ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΕΣΣΙΟΝΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Η ΡΩΣΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΦΙΛΗ.
3)ΤΟ FBI ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ "ΔΕΜΕΝΟΥΣ". ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ. ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΙΝΤΕΟΚΑΣΕΤΕΣ. ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ.ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ.. ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ FBI ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΕΙ. ΟΤΑΝ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙ 48 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ FBI ΧΟΥΒΕΡ ΤΟ ΕΣΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ , ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ. ΑΡΑ Η ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ FBI ΤΖΕΙΜΣ ΚΟΜΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΣΤΙΣ 9 ΜΑΙΟΥ ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ MEMOS ΤΟΥ ΚΟΜΕΙ ΚΑΙΝΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ...ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΙΣ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ...ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΟΛΥ ΥΛΙΚΟ....ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ....ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ Ο ΤΡΜΠ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΕΧΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΤΟΝ ΛΑΒΡΩΦ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΠΡΕΣΒΗ. ΚΑΙ ΔΙΕΣΥΡΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ. .ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ,ΤΑ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΑΘΗ.
4)ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ FBI, ΓΝΩΣΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΡΟΜΠΕΡΤ ΜΟΥΛΕΡ ΩΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΗ-CΟUNSELOR ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΡΑΜΠ-ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 8-11-2016.ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.Ο ΜΟΥΛΕΡ ΚΑΙ Ο ΚΟΜΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΑΠΥΘΜΕΝΑ ΑΝΤΙΡΩΣΟΙ ΣΕ ΟΛΑ. ΕΧΟΥΝΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ. ΚΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ....
5)ΓΝΩΣΤΟΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ,ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ .ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΡΑΜΠ. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟΥΣ ΤΖΩΝ ΜΑΚΕΙΝ ΤΗΣ ΑΡΙΖΟΝΑ, ΤΟΝ ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΜΠΕΡ ΤΗΣ Β.ΚΑΡΟΛΙΝΑ, ΤΟΝ ΛΙΝΤΣΕΙ ΓΚΡΑΧΑΜ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΙΝΑ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ 16 ΜΗΝΕΣ ΟΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑ,ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ.
6)ΦΥΣΙΚΑ Ο ΤΡΑΜΠ ΘΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΝΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ.....ΑΛΛΑ ΗΔΗ ...ΣΟ ΒΑΘΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΙΚ ΠΕΝΣ....ΤΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙΠΟΛΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ. ΑΝ Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΘΑΙΡΕΘΕΙ, ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΝΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΗ ΤΗΣ 25ΗΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ, ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 4 , ΠΕΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ/ΕΞΩΣΗ-ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ.