Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥ-2/ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΙ ΦΡΑΝΣΟΥΑ ΜΠΑΥΡΟΥ
1)ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΓΥΡΟΥΣ ΣΤΙΣ 11 ΚΑΙ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2002 ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΕ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΜΕ ΑΝΤΠΑΛΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΕΧΑΣΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΕΞΑΙΡΩ 5-6 ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΕΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΡΗ ΑΛΓΕΒΡΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΙΝΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΔΡΩΝ ΝΑ ΚΕΡΙΔΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15-20 ΕΔΡΕΣ. ΥΠΟΨΗ ΜΗΝ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΤΟ 35%. ΑΛΛΑ ΤΟ 21%. ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ 14% ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΙ ΓΚΩΛΙΚΟΙ-ΜΕΛΕΝΣΟΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΔΥΝΑΜΩΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ Α ΓΥΡΟΥ.. ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΓΚΩΛΙΚΟΙ, ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΜΕΛΕΝΣΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΜΟΝ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΕΔΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΚΡΟΝ.. ΟΙ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΛΑΝΔΙΚΕΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ.
2)ΑΣΦΑΛΩΣ Ο ΜΑΚΡΟΝ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ..ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΣΕΣ ΕΛΙΤ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΕΣ. ΜΗΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ. ΕΚΕΙ ΠΡΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΠΛΗΞΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΟΥΙΝΣΚΟΝΣΙΝ-ΜΙΣΙΓΚΑΝ ΚΑΙ ΠΕΝΣΥΛΒΑΝΙΑ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΕΙ ΛΑΙΚΗ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 43 ΕΚΛΕΚΤΟΡΕΣ. ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ Η ΚΛΙΝΤΟΝ. ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΕΡΔΙΖΑΝ. ΓΙΑΤΙ Η ΚΛΙΝΤΟΝ ΕΙΧΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 2.800.000 ΨΗΦΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΣΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ.. ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΥ.
3)Ο ΜΑΚΡΟΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ. ΟΛΩΝ. ΕΧΑΣΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ Ο ΣΑΡΚΟΖΙ, Ο ΦΙΓΙΟΝ, Ο ΜΑΝΟΥΕΛ ΒΑΛΣ, Ο ΑΜΟΝ, ΕΝΩ Ο ΦΡΑΝΣΟΥΑ ΜΠΑΥΡΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΚΡΟΝ. Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΚΑΘΙΖΗΣΗ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΕΠΙ ΟΛΑΝΤ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΦΙΓΙΟΝ.
4)ΑΣΦΑΛΩΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΥΨΗΛΗ. ΑΛΛΑ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΗΓΑΝΕ. ΕΠΙΑΣΕ ΤΑΒΑΝΙ Η ΛΕΠΕΝ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝΕ ΗΣΑΝ ΟΙ ΜΕΛΕΝΣΟΝΙΚΟΙ/ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΩΛΙΚΟ/ΦΙΓΙΟΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ.
5)ΥΠΑΡΧΟΥΝ 5 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΟΜΜΑ-EXPRESS ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΘΑ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΜΑΚΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ 'ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ."..ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΜΑΚΡΟΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ, ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ, ΕΝΩ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΛΟΓΩ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΜΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΝΑΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΕ, ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΑΤΛΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΟΡΩΝ-ΔΙΑΜΕΘΟΡΙΑΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ/ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΚΛΠ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ.
6)ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΝΕΕΣ ΤΡΟΜΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ.
7)ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΓΑΛΛΟ-ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. ΤΟ BREXIT ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΝΑΤΟ. ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΛΟΝΔΙΝΟΥ-ΠΑΡΙΣΙΟΥ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΟΥΝ.
8)ΟΙ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΙΡΕΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ, Ή ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΦΙΛΟ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ Ή ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΙΧΤΟΥΝ ΠΟΛΛΑ...
9)ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΜΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΔΙΑΤΡΙΒΩΝ, ΠΩΣ ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΑ Ο ΜΑΚΡΟΝ ΔΙΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΞΙΑ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ. ΕΔΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ , ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΩΛ ΡΙΚΕΡ /ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΙΑΝΟΥΜΕΝΣ ΚΑΙ Ο ΓΚΟΥΡΟΥ ΖΑΚ ΑΤΑΛΙ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ.
10)ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΝ ΜΑΚΡΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣΦΡΑΝΣΟΥΑ ΧΕΙΣΜΠΟΥΡΓΚ ΚΑΙ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ.ΠΙΖΑΝΙ ΦΕΡΙ.
11)ΑΡΚΕΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ 15ΜΕΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ Ο ΜΑΚΡΟΝ.ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΕΝΩ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΑΙ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΙ Η ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ.
12)ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ-ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΦΡΑΝΣΟΥΑ ΜΠΑΥΡΟΥ, Η ΚΡΙΣΤΙΝ ΛΑΓΚΑΡΝΤ, ΟΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΠΑΣΚΑΛ ΛΑΜΙ, Η ΕΠΙ ΣΑΡΚΟΖΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΙΝΤΡΑ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΠΙ ΣΑΡΚΟΖΙ Ο ΞΑΒΙΕ ΜΠΕΡΤΡΑΝ, Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΕΞ ΑΛΑΙΝ ΖΙΠΕ, Η ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΙΛΒΙ ΚΟΥΛΑΡ, Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΖΑΝ ΥΒ ΛΕΝΤΡΙΑΝ ΚΑ.
13)ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΕΩΝ. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ. ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΝΕΜΒΡΙΟΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ.. 9 GIGABYTES ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗΣ. ΕΙΤΕ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ , ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ,ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ.
14)ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΥΠΕΡΠΟΝΤΙΑ ΓΑΛΛΙΚΑΕΔΑΦΗ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ, ΤΟΥ ΙΝΔΙΚΟΥ, ΤΗΣ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΗΣΑΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΝ.
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ. ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕΙ ΟΙ 'ΣΥΝΟΡΑ Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ...'