Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ-3/ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ/ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ-1
ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ/ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ.
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΔΡΑΣΕ ΜΟΝΟΣ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΩΝ ΕΚΡΗΚΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ., ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΜΟΝΟΣ.
2)ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ , ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ISIS ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΠΑΡΑΜΕΣΟΓΕΙΑΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ , ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΤΗ.
3)ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2005 ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΤΡΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤO ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΑΒΙΣΤOΚ, ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.ΠΑΡΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΟΛΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ..ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ HUMAN INTELLIGENCE.
4)Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΥΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΠΕΦΕΥΓΑΝ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ. ΜΟΝΟ ΤΟ 2003 ΚΑΙ ΤΟ 2006-2007 ΣΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΑΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
5)Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΤΑΚΛΑΝ/ΣΑΙΝ ΝΤΕΝΥ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ Ή ΜΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΜΟΝΑΧΙΚΩΝ ΛΥΚΩΝ ΣΕ ΣΤΟΓΧΟΛΜΗ-ΛΟΝΔΙΝΟ-ΒΕΡΟΛΙΝΟ-ΝΙΚΑΙΑ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΜΠΑΤΑΚΛΑΝ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΠΛΟΠΟΙΗΣΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΠΛΗΘΟΥΣ(ΠΧ ΝΙΚΑΙΑ). ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ/ΚΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΝΗ/.ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ/ΕΝΩ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ.ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙΣ ΟΛΑ. ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΔΙΔΟΥΝΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΕ ΣΙΔΗΡΟΔΡΜΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ-ΛΙΜΑΝΙΑ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΕΙ ΓΕΝΝΕΣΕΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ-ΒΟΜΒΑ.
6)ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΕΤΟΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΣΤΟ ΣΑΝ ΜΠΕΡΝΑΝΤΙΝΟ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΡΛΑΝΤΟ-ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΧΩΛ ΣΤΟΝ ΒΟΣΠΟΡΟ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΕ ΑΓΚΥΡΑ-ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΜΠ ΚΑ ΉΣΑΝ ΣΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ.
7)"Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΩΣ ΟΠΛΟ" ΗΤΑΝ ΤΟ 2015 ΣΕΙΡΑ ΑΡΘΡΩΝ ΚΑΙ ΟΜΙΛΩΝ ΜΟΥ.ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Ι ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΑΕΡΙΑ, ΒΙΟΜΗΚΥΤΕΣ ΩΣ ΚΑΙ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΥΛΙΚΑ(ΕΝΝΟΩ ΚΑΙΣΙΟ-ΑΜΕΡΙΚΙΟ-ΠΟΛΩΝΙΟ-ΣΤΡΟΝΤΙΟ ΚΑ).ΤΑ ΤΟΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΜΕΛΕΤΗ...
8)ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΕΚΤΕΝΕΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΜΟΥ/148 ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΞΠΛΙΣΜΕΝΩΝ ΜΟΝΑΧΙΚΩΝ Ή ΜΗ ΛΥΚΩΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΝΕΩΝ LESSONS LEARNED.