Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΧΕΡΟΣΝΗΣΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΚΙΜ ΟΥΝ. ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΕ ΕΠΙΤΥΧΗ ΚΑΙ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗΣ ΑΚΤΝΑΣ ΔΡΑΣΗΣ ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ.

2)ΤΗΣ ΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΔΟΚΙΜΗΣ ΕΠΟΠΤΕΥΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ, ΕΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΟΜΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΦΕΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΝΑ ΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΔΟΚΙΜΗΣ ΚΑΙ ΙΡΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ.ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΔΙΜΕΡΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

3)Ο ΚΙΜ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΔΙΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΞΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ.

4)ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΚΕΦΑΛΗ . ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΑΥΛΟ HWASONG-12 ./ΦΩΤΟ

5)ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ Ο ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΕΦΘΑΣΕ ΣΕ ΥΨΟΣ 1243 ΜΙΛ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΗΤΑΝ 435 ΜΙΛΛΙΑ. Η ΠΤΩΣΗ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΤΙΚΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.

6)Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΧΙΚΑΜ ΣΤΗΝ ΧΟΝΟΛΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΧΑΒΑΗΣ/PACOM ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΥ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ.

7)ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΝΑ ΣΥΝΕΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ.

8)ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΟΣ ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΞΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΑΝΤΕΡΣΟΝ ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΜ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ

9)ΕΚΤΑΚΤΑ ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΣΑ/ΟΗΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑΣ ΝΙΚΙ ΧΑΛΕΙ. ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ Η Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ, Η ΓΑΛΛΙΑ, Η ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ.