Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ /ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΘΕΣΗ.


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΧΕΡΜΠΕΡΤ ΡΕΥΜΟΝΤ ΜΑΚΜΑΣΤΕΡ

1)ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΒΑ ΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΜ ΟΥΝ ΣΕ ΠΥΡΑΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ , ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΠΡΟΧΘΕΣ-ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ 'ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ".....(ΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΛΕΠΩ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ...).


2)ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΡΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΣΕ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΣΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ-ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΖΙΜ ΜΑΤΙΣ, Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΜΑΣΤΕΡ, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΖΟΖΕΦ ΝΤΑΝΦΟΡΝΤ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ-ΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΧΑΡΥ ΧΑΡΙΣ.

3)ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ-ΧΑΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΥΝΔΕΤΗ, ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ, ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ-ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ-Η ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΟΥ ΤΟΥ FBI. ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.

4)ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΟΤΙ Ο ΚΙΜ ΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟ ΠΥΡΑΥΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΥΛΟΓΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΣΕ ΣΕΟΥΛ-ΤΟΚΙΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΩΘΗΜΕΝΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΤΙΝΑ ΔΡΑΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΕΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ.

5)ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΠΛΗΓΜΑΤΟΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΡΚΗΣ, ΚΑΙ ΝΑ "ΑΦΥΔΑΤΩΝΕΙ ΤΙς ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΜ...".ΟΙ ΗΠΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΤΑ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ. ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΤΑ ΙΡΑΚ ΕΠΙ ΣΑΝΤΑΜ ΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΙΡΑΝ. Η ΟΠΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ, ΚΛΙΜΑΚΩΤΗ, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ. ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΙΟΝΓΚ ΓΙΑΝΓΚ.

6)ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ 5027-5029 ΤΟΥ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ....ΑΣΦΑΛΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ Ο ΚΙΜ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ ΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΕΟΥΛ ΜΕ ΜΠΑΡΑΖ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Η ΣΕΟΥΛ ΚΑΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΙΑΠΩΝΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΤΗΣ Β.ΚΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΧΗΜΙΚΟ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΤΕ ΟΙ ΗΠΑ ΘΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ...

7)ΛΟΓΙΚΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΜ. ΑΡΑ Ή ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ, Ή ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΛΗΓΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ. ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ.

ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ-ΙΑΠΩΝΙΕΣ-ΝΟΤΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΑΛΕΖΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ.