Κυριακή, 21 Μαΐου 2017

Χωρίς μαντίλα Μελάνια και Ιβάνκα Τραμπ στη Σαουδική Αραβία (φωτο)

Χωρίς μαντίλα Μελάνια και Ιβάνκα Τραμπ στη Σαουδική Αραβία (φωτο+βίντεο)
Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, όπως και η κόρη του Αμερικανού Προέδρου, Ιβάνκα, τον συνοδεύουν στην επίσκεψή του στη Σαουδική Αραβία και καμία τους δεν φόρεσε μαντίλα.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, έφτασε νωρίς το πρωί του Σαββάτου 20 Μαΐου στη Σαουδική Αραβία, πρώτο στάδιο του πρώτου του ταξιδιού στο εξωτερικό, όπου έγινε δεκτός με μεγάλη επισημότητα.

Ο βασιλιάς Σαλμάν καλωσόρισε τον Ντόναλντ και τη Μελάνια Τραμπ μόλις κατέβηκαν από το αεροπλάνο, με θερμή χειραψία.
Τον Ντόναλντ Τραμπ συνοδεύει η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, η οποία τράβηξε τα βλέμματα με το εντυπωσιακό μαύρο σύνολο που επέλεξε.
Συγκεκριμένα ένα μαύρο σύνολο -φαρδύ παντελόνι και μακρυμάνικο πουκάμισο- με μια φαρδιά χρυσή ζώνη, με την ίδια πάντως να μοιάζει αρκετά αμήχανη.


Τα μαλλιά της κυμάτιζαν στον αέρα και κάπου εδώ αξίζει να σταθεί κανείς, αφού η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ δεν φόρεσε μαντίλα, παρά τους αυστηρούς νόμους που υπάρχουν στη Σαουδική Αραβία για τις γυναίκες.
Το ίδιο είχαν κάνει στο παρελθόν και η Άνγκελα Μέρκελ, η υπουργός Άμυνας της Γερμανίας Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν, η Τερέζα Μέι, η Μισέλ Ομπάμα.
Η μεγαλύτερη κόρη του προέδρου των ΗΠΑ, Ιβάνκα, και ο σύζυγός της Τζάρεντ Κούσνερ, μετέχουν στην αντιπροσωπεία που συνοδεύει τον πρόεδρο των ΗΠΑ.
Φυσικά, ούτε η κόρη του Αμερικανού προέδρου φόρεσε μαντίλα.
tribune.gr