Σάββατο, 13 Μαΐου 2017

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΡΑΜΠ ΣΕ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ-ΕΥΡΩΠΗ

ΠΕΡΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ, ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΡΧΗ, ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ ΤΟΝ Β, ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΔΙΗΜΕΡΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ ΩΣ 29ου ΚΡΑΤΟΥΣ-ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΙΚΕΛΙΑ/ΙΤΑΛΙΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΟΥ G7. ΜΕ ΤΟΥΣ  ΤΖΟΥΣΤΙΝ ΤΡΥΝΤΟ ,  ΑΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ,ΕΜΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ, ΤΕΡΕΖΑ  ΜΕΙ,  ΣΙΝΤΟ ΑΜΠΕ , ΓΚΙΝΤΟ ΤΖΕΝΤΙΛΟΝΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΕ ΓΙΟΥΝΓΚΕΡ-ΤΟΥΣΚ-ΜΟΓΚΕΡΙΝΙ.
2)ΩΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΡΙΝΕΤΑΙ -ΒΑΣΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑ-Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ.
ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΣΑΛΜΑΝ, ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΜΩΧΑΜΕΤ ΣΑΛΜΑΝ ΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΝΤΕΛ ΑΛ ΖΟΥΜΠΑΙΡ.
3)ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΕΜΙΡΑΤΩΝ, ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ, ΤΟΥ ΜΠΑΧΡΕΙΝ, ΤΟΥ ΟΜΑΝ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΙΤ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΣΚΛΗΘΕΙ ΣΤΟ ΡΙΑΝΤ.
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ-ΑΡΑΒΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ, ΤΟ ISIS ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ.
4) ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΗΓΕΤΕΣ 56 ΑΡΑΒΙΚΩΝ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΣΚΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΕΙΝΤΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΗΠΑ.
ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΣΚΛΗΘΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ, ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, Η ΜΑΛΑΙΣΙΑ, ΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ, ΤΟ ΜΑΡΟΚΟ, Η ΙΟΡΔΑΝΙΑ, ΤΟ ΑΓΦΑΝΙΣΤΑΝ, Η ΑΛΓΕΡΙΑ, Η ΣΕΝΕΓΑΛΗ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΦΙΛΟΔΥΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΔΙΑΛΥΜΕΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ, ΙΡΑΚ, ΣΟΜΑΛΙΑΣ ΚΑ
5)ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΕΤΑΝΙΕΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΧΜΟΥΤ ΑΜΠΑΣ.