Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ TEMPERER ΠΟΥ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΝΕΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΣΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ.. ΤΟ 2003 Ο ΤΟΝΥ ΜΠΛΕΡ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΧΗΘΡΟΟΥ ΚΑΙ ΓΚΑΤΓΟΥΙΚ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗ ...

2) ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 'ΚΡΙΣΙΜΟ'.ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2006 ΟΤΑΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΝ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΙΑΤΛΑΝΤΙΚΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2007 ΣΤΗΝ ΗΙGHMARKET ΟΤΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΒΟΜΒΑΣ.

3)ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΜΟΚΡΑΤΗ. ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΗΠΑ-Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ, ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΣΕ ΜΙ-5 ΚΑΙ SCOTLAND YARD.

4)ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΧΡΗΣΗ 'ΒΡΩΜΙΚΗΣ ΒΟΜΒΑΣ", ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΕΠΙΣΤΑΜΕΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ. Η ΒΡΩΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΛΥΣΙΔΩΤΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΛΙΓΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΤΡΟΜΟ. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΕΛΕΤΗ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ 'ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ....'

5)ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ Η ΔΙΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗΣ. ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΥΣΤΕΡΟΥΝ ΣΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ,ΕΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΝΑ ΥΠΕΡΚΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΑ./ΚΑΧΥΠΟΨΙΕΣ.

6)ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΕΣ ...ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΧΤΥΠΗΜΑΤΩΝ...ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.