Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣΕΣΤΕΡ.


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΣΤΟ ΕΞΗΣ Η ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ. ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΔΙΑΡΡΟΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ.
2)ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ, ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΣΙΟΤΗΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑ-ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ-ΤΡΟΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑ.
3)ΣΠΑΝΙΑ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΑΣΚΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.ΑΙΧΜΕΣ ΤΗΣ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑNDREU RUDD.
4)Η ΒΟΜΒΑ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗΣ ΜΟΡΦΗΣ. Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ. ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΑΦΡΥ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΟΥΤΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ.
5)ΔΙΑΤΡΥΠΗΣΕ ΤΑΒΝΙ-ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΙΧΟΥΣ.
6)ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΠΑΓΙΑ ΑΠΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 36 ΩΡΕΣ. ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΓΙΑ ...ΣΥΝΔΕΣΜΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.... ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΙΑΚΙΝΟΥΣΑΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ...
7)ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΡΕΙΔΟΠΟΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΜΠΕΝΤΙ.
8)ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΣΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΗΠΑ, Ο ΚΑΝΑΔΑΣ, Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΓΑΛΛΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
9)ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΦΕΡΟΥΝΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ, ΑΠΟ ΤΡΙΠΟΛΗ ΜΕΣΩ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΝΤΥΣΕΛΝΤΟΡΦ ΠΡΟΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡΟ Ι ΓΑΛΛΟΙ ΕΜΜΕΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΡΙΑ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ.
10)ΣΤΟ ΣΗΜΕΟΙ ΤΗΣ ΕΚΡΗΚΞΗΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΕΙΤΟΝΤΑΝ ΣΕ ΚΥΚΛΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΝ ΑΜΠΕΝΤΙ.
11)ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ Ο ΓΓ/ΝΑΤΟ ΓΙΕΝΣ ΣΤΟΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΣΤΙΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ...
12)Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΜΠΕΝΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ, ΕΙΧΕ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΚΗ LIFC ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ.
13)ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ MI5 ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΚΩΣ ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ '5 ΜΑΤΙΑ' ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ (ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΚΑΝΑΔΑ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ).
14)ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ, Η ΜΙ5 ΑΠΕΤΡΕΨΕ 10 ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΕ 3 ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ.
15)ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙ5 ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΙΝΑΙ 500 ΠΕΡΙΠΟΥ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ 3000 ΥΠΟΠΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΞΤΡΕΜΙΣΜΟ.
16)Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΠΙΕΟΝΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ.ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΚΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ....
17)Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ 'ΕΒΛΕΠΕ ΣΕ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ...'
18)ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ...
19)ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ FBI ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΜΙΤΣΙΓΚΑΝ ΜΑΙΚ ΡΟΜΠΕΡΤΣ.Ο ΠΡΩΗΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΖΩΝ ΚΡΙΝΙΝ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ, Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ/ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΗΣ Ν.ΥΟΡΚΗΣ ΜΑΙΚ ΓΚΑΡΣΙΑ, Ο ΠΡΩΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΦΡΑΝΚ ΚΙΤΙΝΓΚ, ΩΣ ΚΙ Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΜΠΟΥΣ-2 Η ΦΡΑΝ ΤΑΟΥΝΣΕΝΤ.